Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ενημερωθήκαμε για Καυτανζόγλειο»

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης απέφυγε τα μεγάλα λόγια μετά την συνάντηση του με τους ανθρώπους της διοίκησης του Καυτανζογλείου. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης απέφυγε τα μεγάλα λόγια μετά την συνάντηση του με τους ανθρώπους της διοίκησης του Καυτανζογλείου.

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης είχε συνάντηση με τους ανθρώπους του Καυτανζογλείου για να μάθει τα δεδομένα για την επιστροφή του Ηρακλή εκεί.

Χωρίς μεγάλα λόγια τελείωσε η συνάντηση του Σπύρου Παπαθανασάκη με τους ανθρώπους της διοίκησης του Καυτανζογλείου και πλέον αφού πήραν τα στοιχεία στα χέρια τους θα έχουν την δυνατότητα να εξετάσουν όλες τις παραμέτρους, ενώ παράλληλα είδαν και το γήπεδο στην Ευκαρπία ώστε να έχουν εναλλακτικές λύσεις για την καλύτερη λειτουργία της ομάδας. Μετά το τέλος της συνάντηση αρκέστηκε σε μια τυπική δήλωση χωρίς να αφήσει κλειστό κανένα ενδεχόμενο για το μέλλον και την έδρα του Ηρακλή τη νέα περίοδο. 

O κ. Σπύρος Παπαθανασάκης μετά την συνάντηση με τον πρόεδρο της επιτροπής διοίκησης του Καυτανζογλείου τόνισε σχετικά με το θέμα του γηπέδου: «Εργαζόμαστε για να βρούμε την καλύτερη λύση για τον Ηρακλή σχετικά με το θέμα του γηπέδου. Σήμερα είχαμε μια συνάντηση με τον πρόεδρο της επιτροπής διοίκησης του Καυτανζογλείου στην οποία μπορέσαμε να μάθουμε τις προθέσεις της επιτροπής σχετικά με τον Ηρακλή και την παρουσία του στο στάδιο και την ερχόμενη σεζόν, ενώ την ίδια ώρα στην Ευκαρπία βρέθηκαν δικοί μας άνθρωποι για να δούνε από κοντά το γήπεδο και παράλληλα να πάρουν όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες ώστε να μπορέσουμε να λάβουμε την καλύτερη –πάντα για την ομάδα- απόφαση σχετικά με το γήπεδο που θα παίζουμε τη νέα σεζόν».

Last modified onΔευτέρα, 11 Αύγουστος 2014 03:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep