Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άλλαξε χέρια ο Πανηλειακός

Ο Πανηλειακός άλλαξε και επίσημα χέρια, με τον Θανάση Παπαγεωργίου που έτρεξε πέρσι την ομάδα να αποτελεί παρελθόν. Ο Πανηλειακός άλλαξε και επίσημα χέρια, με τον Θανάση Παπαγεωργίου που έτρεξε πέρσι την ομάδα να αποτελεί παρελθόν.

Τελείωσε και επίσημα η θητεία του Θανάση Παπαγεωργίου, ενώ ο Θεοδόσιος Χριστόπουλος παρέμεινε στη θέση του προέδρου επειδή του το ζήτησαν οι νέοι μέτοχοι της ΠΑΕ.

Σε νέους ρυθμούς θα αρχίζει να τρέχει πλέον ο Πανηλειακός, αφού με την αποχώρηση του Θανάση Παπαγεωργίου από τη θέση του ολοκληρώθηκαν οι κινήσεις που δείχνουν την έλευση των νέων μετόχων στην ομάδα του Πύργου. Η ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της ομάδας Θεοδόσιος Χριστόπουλος επιβεβαιώνει την έλευση της νέας διοίκησης και μάλιστα για να υπάρχει σύνδεση με την προηγούμενη διοίκηση και για το διάστημα προσαρμογής θα παραμείνει ο ίδιος στη θέση του προέδρου μετά από αίτημα των νέων μετόχων.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο κ. Θανάσης Παπαγεωργίου μετά απο τη πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα,που κατάφερε να τη κρατήσει στη Β εθνική, αποχώρησε.

Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη βοήθεια προς την ομάδα και τη στήριξη του.

Μου ζητήθηκε από τους νέους μετόχους να παραμείνω στη θέση του προέδρου και απάντησα θετικά, γιατί έχω δεθεί πλέον με την ομάδα του Πύργου.

Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι καλή επιτυχία στους νέους ιδιοκτήτες, θα τους στηρίξω απόλυτα και πιστεύω ότι ο Πανηλειακός θα ξαναγράψει ιστορία.

Ο Πρόεδρος της Ομάδας
Θεοδόσιος Χριστόπουλος 

Last modified onΠέμπτη, 24 Ιούλιος 2014 16:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep