Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η άνοδος είναι μονόδρομος»

Τα αυτονόητα είπαν οι Βαγγέλης Πλεξίδας και Αλέκος Βοσνιάδης στις δηλώσεις τους στην «πρώτη» της ΑΕΛ, θέτοντας ως στόχο την άνοδο.

«Το Πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά η ΑΕΛ χτίστηκε έτσι για να ανταπεξέλθει. Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε την ΑΕΛ. Αν ο κόσμος είναι μαζί μας θα τον δικαιώσουμε και θα πάμε την ΑΕΛ εκεί που αξίζει. Η ΑΕΛ πρέπει να είναι στη Σούπερ Λίγκα γιατί η Σούπερ Λίγκα είναι φτωχή χωρίς την ΑΕΛ»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Αλέκος Βοσνιάδης, που μίλησε πρώτος, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την εξασφάλιση της προαγωγής στη Σούπερ Λίγκα αλλά κατέστησε σαφές ότι αυτή θα έρθει μόνο αν η ΑΕΛ δουλέψει σκληρά: «Η ομάδα είναι καινούρια. Οφείλουμε να κάνουμε υπομονή, να έχουμε ηρεμία και θα πετύχουμε το στόχο μας που σαφώς χρειάζεται σκληρή δουλειά. Διαθέτουμε την εμπειρία και τη δύναμη να διαχειριστούμε τα άσχημα αποτελέσματα που πιθανόν έρθουν και είμαστε αισιόδοξοι πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Η άνοδος είναι μονόδρομος και θα την πετύχουμε μόνο αν είμαστε 'ομάδα', αν υπάρχει αυτοπεποίθηση και όχι αλαζονεία», τόνισε ο Βοσνιάδης.

Από την πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ Βαγγέλης Πλεξίδας είπε: «Το Πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά η ΑΕΛ χτίστηκε έτσι για να ανταπεξέλθει. Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε την ΑΕΛ. Αν ο κόσμος είναι μαζί μας θα τον δικαιώσουμε και θα πάμε την ΑΕΛ εκεί που αξίζει. Η ΑΕΛ πρέπει να είναι στη Σούπερ Λίγκα γιατί η Σούπερ Λίγκα είναι φτωχή χωρίς την ΑΕΛ».

Last modified onΤρίτη, 22 Ιούλιος 2014 22:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep