Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ξεκινά Παρασκευή με... Φουλάχ

Ο Γιώργος Κούτσης θα βρεθεί στα Ψαχνά την Παρασκευή για την πρώτη συγκέντρωση του Ηρακλή. Ο Γιώργος Κούτσης θα βρεθεί στα Ψαχνά την Παρασκευή για την πρώτη συγκέντρωση του Ηρακλή.

Ο Ηρακλής Ψαχνών αρχίζει προπονήσεις την Παρασκευή και συμπληρώνει το ρόστερ με ακόμη έναν ακραίο επιθετικό, τον Σουλεϊμάν Σισέι Φουλάχ.

Ο Γιώργος Κούτσης έδωσε ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Ψαχνών για την Παρασκευή το απόγευμα στο Δημοτικό γήπεδο της πόλης, όπου θα γίνει η πρώτη τους γνωριμία. Το ρόστερ της ομάδας αναμένεται να συμπληρωθεί ακόμη περισσότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας ώστε να υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές στη διάθεση του από τις πρώτες ημέρες, ενώ ο 23χρονος Σουλεϊμάν Σισέι Φουλάχ είναι ο τελευταίος που ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση και η απόκτηση του αναμένεται να οριστικοποιηθεί με την έλευση του στη χώρα μας και την υπογραφή του συβολαίου του.

Ο Φουλάχ είναι δύο φορές διεθνής με την ομάδα της Σιέρα Λεόνε και έχει περάσει σε μικρή ηλικία από τις ακαδημίες ιταλικών ομάδων. Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στην Βουλγαρία και στο δυναμικό της Ετάρ, με την οποία αγωνίστηκε το 2012-13 στην πρώτη κατηγορία, αλλά η ομάδα του υποβιβάστηκε και την ακολούθησε στην δεύτερη.  Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ίντερ, ενώ ακολούθησαν οι Έουπεν, Πάρμα, Βρυξέλλες και πρόσφατα η Ετάρ. 

Last modified onΤετάρτη, 23 Ιούλιος 2014 08:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep