Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να φτιάξουμε συμπαγές σύνολο»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε πως το σημαντικότερο για τον ΑΟ Χανιά είναι να δημιουργήσει ένα σύνολο που να ματώνει και να παλεύει μέσα στο γήπεδο. Ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε πως το σημαντικότερο για τον ΑΟ Χανιά είναι να δημιουργήσει ένα σύνολο που να ματώνει και να παλεύει μέσα στο γήπεδο.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε για την ενίσχυση του ΑΟ Χανιά και την τακτική που θα ακολουθήσει στο πρωτάθλημα με γρήγορο ποδόσφαιρο και κλειστές γραμμές.

«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για στόχους, δεν θέλω να κοροϊδεύουμε ούτε τον κόσμο, ούτε κανέναν. Απλά ο στόχος της ομάδας είναι ένας και μοναδικός, ότι πρέπει να αλλάζουμε επίπεδο σε όλα τα θέματα και ειδικά στους γηπεδικούς χώρους»

Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων ξεκαθάρισε πως δεν είναι πρόβλημα να ψάχνεις την ομοιογένεια, αλλά να μην έχεις παίκτες. Μίλησε για την δουλειά που πρέπει να γίνει και τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν που είναι η πρώτη τριάδα για να διεκδικήσει την άνοδο στα play off.

«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για στόχους, δεν θέλω να κοροϊδεύουμε ούτε τον κόσμο, ούτε κανέναν. Απλά ο στόχος της ομάδας είναι ένας και μοναδικός, ότι πρέπει να αλλάζουμε επίπεδο σε όλα τα θέματα και ειδικά στους γηπεδικούς χώρους. Έχουν γίνει ήδη αρκετές εργασίες, αφού έχουν βελτιωθεί σε σχέση με την άθλια κατάσταση που είδα πριν από 15 μέρες που ήρθα. Σημασία έχει να δουλέψουμε και να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον πολύ ευχάριστο. Η ομάδα για εμένα είχε μια εκπληκτική πορεία και αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή και σε όλο το επιτελείο, αυτό είπα και στους ποδοσφαιριστές, αν και για εμένα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για να πάρει την άνοδο. Πιστεύω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι τελείως διαφορετικό, θα δούμε και την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Πιστεύω πως μόνο η τέταρτη ομάδα θα είναι αδιάφορη, αφού οι πρώτες τρεις θα δώσουν αγώνες μπαράζ με αυτές του άλλου ομίλου και στόχος μας είναι να είμαστε στην πρώτη τριάδα».

«Δεν νομίζω ότι είμαστε η ομάδα των μεταγραφών, ούτε για αυτό ήρθε ο κόσμος. Εμείς θέλουμε και πήραμε ποδοσφαιριστές που έπαιζαν πέρσι στις ομάδες της στην Football League. Υπήρχαν παιδιά που τα θέλαμε στην ομάδα, αλλά διάλεξαν άλλες ομάδες όπως τη Λαμία, τον Ηρακλή. Θέλαμε να τους κρατήσουμε και το λέω επειδή θέλω να είμαι δίκαιος, αλλά διάλεξαν άλλο δρόμο και εμείς τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία»

Οι οκτώ μεταγραφές που έχει κάνει η ομάδα σας δίνουν τον ρόλο του πρωταθλητή των μεταγραφών και βάζουν ψηλά τους στόχους;

«Δεν νομίζω ότι είμαστε η ομάδα των μεταγραφών, ούτε για αυτό ήρθε ο κόσμος. Ο Ηρακλής έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές, η Λαμία έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα, αν και βέβαια αυτές οι ομάδες είναι σε άλλο όμιλο. Ακόμη η Λάρισα, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Απόλλων Σμύρνης, η ΑΕΚ, ο Παναιγιάλειος. Εμείς θέλουμε και πήραμε ποδοσφαιριστές που έπαιζαν πέρσι στις ομάδες της στην Football League, όπως είναι ο Κοντέων, ο Γκότοβος και κρατήσαμε ποδοσφαιριστές που θέλαμε, ήρθα και κάποια παιδιά από την άλλη που τα γνωρίζω και τα θεωρώ καλά παιδιά και καλούς ποδοσφαιριστές. Υπήρχαν παιδιά που τα θέλαμε στην ομάδα, αλλά διάλεξαν άλλες ομάδες όπως τη Λαμία, τον Ηρακλή. Θέλαμε να τους κρατήσουμε και το λέω επειδή θέλω να είμαι δίκαιος, αλλά διάλεξαν άλλο δρόμο και εμείς τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

«Το δύσκολο δεν είναι να πρέπει να φτιάξεις σύνολο, αλλά να μην έχεις ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Τα παιδιά του είναι στην ομάδα έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί μου οι περισσότεροι, είτε στον Άρη, είτε στον Ολυμπιακό Βόλου, είτε αλλού. Υπάρχει ένας κορμός 12 - 14 ποδοσφαιριστών και πάνω εκεί θα χτίσουμε μια ομάδα που πρέπει να δημιουργηθεί και να ματώνει μέσα στο γήπεδο. Θα παίξουμε γρήγορο και καλό ποδόσφαιρο, αλλά είδαμε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο πως ομάδα που είναι συμπαγής δεν χάνει»

Χωρίς να υπολογίζουμε τον Καραγιάννη και τον Αργεντινό μέσο, πόσες προσθήκες θα γίνουν ακόμη στην ομάδα και πόσο δύσκολο είναι να δεθούν όλοι αυτοί;

«Το δύσκολο δεν είναι να πρέπει να φτιάξεις σύνολο, αλλά να μην έχεις ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Τα παιδιά του είναι στην ομάδα έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί μου οι περισσότεροι, είτε στον Άρη, είτε στον Ολυμπιακό Βόλου, είτε αλλού. Υπάρχει ένας κορμός 12 - 14 ποδοσφαιριστών και πάνω εκεί θα χτίσουμε μια ομάδα που πρέπει να δημιουργηθεί και να ματώνει μέσα στο γήπεδο. Θα παίξουμε γρήγορο και καλό ποδόσφαιρο, αλλά είδαμε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο πως ομάδα που είναι συμπαγής δεν χάνει».

Πόσους ποδοσφαιριστές να περιμένουμε ακόμη;

«Θα δούμε μέσα από τις προπονήσεις και τα διπλά, ενώ θα κάνουμε και ένα φιλικό στα Χανιά πριν φύγουμε για το Ελατοχώρι. Από ότι έμαθα η ομάδα δεν έκανε προετοιμασία πέρσι, έλειπαν πράγματα και φυσικά δεν μπορείς να βαδίζεις πάντα πάνω στην τύχη και δεν θα σου έρχονται όλα δεξιά. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος επειδή αυτή τη σεζόν θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα».

Σε ποιες θέσεις θα χρειαστεί η ομάδα ενίσχυση;

«Δεν νομίζω πως στην άμυνα θα χρειαστούμε κάτι, ίσως υπάρξει μια περίπτωση στα χαφ με έναν ποδοσφαιριστή που έχω στο μυαλό μου και ίσως ένα σεντερ φορ περιοχής».

Last modified onΤρίτη, 22 Ιούλιος 2014 00:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep