Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έτοιμος... ο Βοσνιάδης

Ο Αλέκος Βοσνιάδης βρίσκεται στην Λάρισα, αφού την Τρίτη (22/7) στις επτά το απόγευμα θα γίνει η πρώτη ανοικτή προπόνηση της ΑΕΛ για τη νέα σεζόν. Ο Αλέκος Βοσνιάδης βρίσκεται στην Λάρισα, αφού την Τρίτη (22/7) στις επτά το απόγευμα θα γίνει η πρώτη ανοικτή προπόνηση της ΑΕΛ για τη νέα σεζόν.

Στην Λάρισα βρίσκεται ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αλέκος Βοσνιάδης, αφού η πρώτη συγκέτρωση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (22/7) στις 19:00.

Το πρώτο στάδιο, με τις εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ έχει ολοκληρωθεί και την Τρίτη το απόγευμα στο Αλκαζάρ θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν που θα είναι ανοικτή για τον κόσμο. Ο Αλέκος Βοσνιάδης μαζί με τους συνεργάτες του βρίσκονται στην Λάρισα και σχεδιάζουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας που θα μπει στο βασικό της στάδιο στις 28 Ιουλίου με την αναχώρηση για το Ελατοχώρι.

Μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα υπάρχουν διπλές προπονήσεις - νωρίς το πρωί και αργά το απόγευμα - και στο Ελατοχώρι, πιθανότατα θα γίνει ακόμη πιο βαρύ το πρόγραμμα με τρέξιμο τα πρωινά και προπονήσεις τακτικής το πρωί και το απόγευμα.  

Last modified onΔευτέρα, 21 Ιούλιος 2014 15:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep