Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στο τέλος της εβδομάδας οι αποφάσεις

Τις οριστικές του αποφάσεις για το μέλλον του Φωκικού θα ανακοινώσει στο τέλος της εβδομάδας ο Σίμος Παπαδημητρίου.

Η εβδομάδα πυο άρχισε, είναι εξαιρετικά σημαντική για το μέλλον του Φωκικού. Η συνεδρίαση της Φούτμπολ Λιγκ την Τρίτη (22/7) και οι επικείνενες επαφές της διοίκησης της ΠΑΕ με τους χορηγούς, θα κρίνουν το μέλλον της ομάδας της Άμφισσας.

Ο μεγαλομέτοχος Σίμος Παπαδημητρίου θα αξιολογήσει την κατάσταση που θα έχει διαμορφωθεί και στο τέλος της εβδομάδας θα ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις για τον σύλλογο.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ, επισημαίνεται: "Μια εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων ξεκινάει για τον Φωκικό και προς το τέλος της αναμένονται ανακοινώσεις που θα δείξουν τον «δρόμο» για την φετινή πορεία και τους στόχους της ομάδας.

Συγκεκριμένα αύριο έχει προγραμματιστεί κρίσιμη συνάντηση της Football League στην Αθήνα όπου θα υπάρξουν τα πρώτα δείγματα γραφής για θέματα που αφορούν άμεσα την ομάδα της Άμφισσας. Αυτά είναι μεταξύ άλλων και τα εξής: Σε ποιόν όμιλο θα αγωνίζεται φέτος ο Φωκικός, τι θα ισχύσει με τις αδειοδοτήσεις και ειδικά με τους άνω των 24 ετών, πόσες ομάδες θα πέσουν, αν θα υπάρξουν εκπαιδευόμενοι, εάν θα πρέπει ο προπονητής να είναι κάτοχος διπλώματος Uefa Pro, τι θα ισχύσει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τις χορηγίες.

Η δεύτερη εξαιρετικά σημαντική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας, όπου ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ, κ. Παπαδημητρίου με επικεφαλής τοπικούς άρχοντες της περιοχής θα προσπαθήσει να έχει συνάντηση με τους υπευθύνους εταιρειών του νομού ώστε να διαφανεί εάν υπάρχει πρόθεση για οικονομική βοήθεια.

Ο ίδιος προς το τέλος του 7ημέρου αναμένεται, έχοντας στα «χέρια του» τα συμπεράσματα των παραπάνω συναντήσεων, να ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις.

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως όσα γράφονται στον Τύπο για ονόματα ποδοσφαιριστών ή προπονητή (Τοπαλίδης) δεν ισχύουν".

Last modified onΔευτέρα, 21 Ιούλιος 2014 13:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep