Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοινώθηκε ο Ρομάνο

Παίκτης του Ηρακλή για τα δύο επόμενα χρόνια θα ο Ντιέγκο Ρομάνο.

Η διοίκηση του Ηρακλή ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με τον Ντιέγκο Ρομάνο, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τα δύο επόμενα χρόνια. Ο 34χρονος Αργεντινός άσος, έστειλε υπογεγραμμένο το προσύμφωνο συνεργασίας, θα βρίσκεται την Κυριακή (20/7) στη Θεσσαλονίκη, ενώ την επομένη θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Ρομάνο βρίσκεται στη χώρα μας από το 2008 και φόρεσε για έξι σεζόν τη φανέλα του Εργοτέλη. Ο πρώην αρχηγός της ομάδας του Ηρακλείου έπαιξε σε 112 αγώνες πρωταθλήματος, σκόραρε 12 φορές, ενώ είχε και 5 συμμετοχές στο Κύπελλο. Τη σεζόν 2012-13 έπαιξε για πρώτη φορά στη Football League (37 συμμετοχές, 6 γκολ) και πανηγύρισε την επάνοδο με τους Κρητικούς. Την περσινή χρονιά είχε 26 συμμετοχές και 2 τέρματα.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ντιέγκο Ρομάνο για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Ντιέγκο Ρομάνο έστειλε υπογεγραμμένο το προσύμφωνο συνεργασίας με την ομάδα μας και την Κυριακή θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Τη Δευτέρα το πρωί θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα και θα προχωρήσει στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ηρακλή».

Last modified onΠαρασκευή, 18 Ιούλιος 2014 14:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep