Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σίγουρα χαφ, ίσως και επιθετικός»

Αισιόδοξος ότι η ΑΕΚ θα υλοποιήσει τον στόχο της, την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα περίοδο με αφορμή την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του. Ο τεχνικός της «Ένωσης» επισήμανε ότι η φετινή χρονιά θα είναι πιο δύσκολη σε σχέση με πέρυσι αλλά υπογράμμισε πως η ΑΕΚ ενισχύθηκε και θα μπορέσει να αντεπεξέλθει.
Πάντως, επισήμανε ότι θα χρειαστεί χρόνος για να γίνει το απαραίτητο «μοντάρισμα», ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά τονίζοντας ότι θα αποκτηθεί σίγουρα αριστερό χαφ αλλά ίσως όχι και επιθετικός.

«Κάθε αρχή είναι ευχάριστη όσο και δύσκολη. Πέρσι κάναμε το πρώτο βήμα και μας έχει μείνει ακόμη ένα, που είναι και το πιο δύσκολο. Μέσα από τη δουλειά που κάνουμε, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, την άνοδο», σημείωσε αρχικά ο Δέλλας.

Για τα μεταγραφικά είπε: «Αυτά τα θέματα τα συζητάμε με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Την επόμενη εβδομάδα πως θα έχουμε εξελίξεις. Θέλουμε σίγουρα αριστερό χαφ, για επιθετικό θα δούμε. Πάντως, κατά 95% το ρόστερ είναι συμπληρωμένο. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες που αποκτήσαμε. Όλα αυτά πάντως θα τα δούμε στο γήπεδο. Στην ουσία η μισή ομάδα είναι καινούργια. Άρα, θα χρειαστούμε χρόνο για να γίνει μοντάρισμα και να γνωριστούν οι παίκτες».

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Τα ονόματα δεν παίζουν ρόλο. Όλοι πρέπει να αποδεικνύουν στο γήπεδο ποιοι είναι και τι μπορούν να κάνουν. Στο ποδόσφαιρο δεν έχει σημασία τι έκανες χθες, σημασία έχει τι κάνεις σήμερα».

Για τη Β' Εθνική τόνισε: «Αυτή η κατηγορία ήταν ανέκαθεν δύσκολη και το ξέρουμε. Υπάρχουν δυνατές ομάδες, με παίκτες καλύτερης ποιότητας από αυτούς που αντιμετωπίσαμε πέρσι. Και εμείς όμως ενισχυθήκαμε ανάλογα και πρέπει να δείξουμε πάθος».

Σε ερώτηση, τέλος, για το Κύπελλο, δήλωσε: «Από τη στιγμή που συμμετέχουμε στο Κύπελλο, αυτός ο θεσμός μπορεί να μας δώσει και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε». 

Last modified onΠέμπτη, 17 Ιούλιος 2014 11:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep