Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Στην ΑΕΛ Σουάνης, Μουλόπουλος

Οι «βυσσινί» ενέταξαν στο δυναμικό τους τούς δύο ποδοσφαιριστές.

Συνέχεια στις σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις έδωσαν οι άνθρωποι της ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» απέκτησαν δύο ποδοσφαιριστές που αναμφίβολα τους ανεβάζουν επίπεδο. Πρόκειται για τον Δημήτρη Σουάνη (φωτ.) και τον Σάκη Μουλόπουλο, οι οποίοι παρουσία του κοινού τους μάνατζερ υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια, έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις. 

Ο 29χρονος αμυντικός Σάκης Μουλόπουλος έχει αγωνιστεί επί έξι χρόνια στη Σούπερ Λίγκα με τον Λεβαδειακό, ενώ έχει περάσει κατά το παρελθόν και από τον Εθνικό Αστέρα. Πέρσι είχε 30 συμμετοχές με τον Λεβαδειακό στην Super League και σημείωσε ένα γκολ. 

Ο 28χρονος επιθετικός Δημήτρης Σουάνης αγωνίστηκε στη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Κέρκυρα, της οποίας ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στην πορεία της ανόδου στην πρώτη κατηγορία. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε 23 ματς με 6 γκολ, ενώ στα play off έπαιξε σε 12 αναμετρήσεις και βρήκε δίχτυα 3 φορές. Έχει φορέσει τη φανέλα των Πανιωνίου, Ολυμπιακού Βόλου, Πανθρακικού, Ξάνθης και Απόλλωνα Λεμεσού.

Last modified onΤρίτη, 15 Ιούλιος 2014 17:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep