Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τεστ με Διμήνι, Ρ. Φεραίο στο Πήλιο

Δύο φιλικά παιχνίδια θα δώσει η ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Πήλιο.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Διμηνίου και τον Ρήγα Φεραίο Βελεστίνου στο διάστημα της παρουσίας της στο Πήλιο στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στο Πήλιο (9-21/8) θα διεξαχθούν δύο φιλικοί αγώνες προετοιμασίας στο γήπεδο που βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου που θα διαμένει η αποστολή.

Ο ένας αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 13 Αυγούστου με αντίπαλο την ΑΕ Διμηνίου και ο δεύτερος στις 20 Αυγούστου με αντίπαλο τον ΑΣ Ρήγα Φεραίου Βελεστίνου σε ώρες που θα οριστούν στο προσεχές μέλλον. Ενδιάμεσα στις 17/8 η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 19:00. Υπενθυμίζεται ότι στις 2 Αυγούστου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τη Σκόντα Ξάνθης (Skoda Ξάνθης Arena, 18:45)».

Παράλληλα, εκδόθηκε και το ακόλουθο δελτίο Τύπου σχετικά με την έναρξη της προετοιμασίας, την Πέμπτη (17/7).

Αναλυτικά: «Την Πέμπτη 17 Ιουλίου ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2014-2015. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο στα Σπάτα. Και οι δύο θα είναι κλειστές για τους φιλάθλους ενώ η πρωινή θα είναι ανοικτή για τον Τύπο.

Η πρώτη είναι προγραμματισμένη στις 8:00 και με την ολοκλήρωσή της ο προπονητής της ομάδας κ. Τραϊανός Δέλλας θα κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου. Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός της ομάδας (18:30) και ακολούθως η προπόνηση των ποδοσφαιριστών.

Μια ημέρα νωρίτερα (16/07) δύο γκρουπ ποδοσφαιριστών μας (στις 08:00 και στις 09:00) αποτελούμενο από τους Μιγκέλ Κορδέρο, Ιβάν Μπρέσεβιτς, Αλεξ Ντακόλ, Βασίλη Ρόβα, Παναγιώτη Ντούνη και Δημήτρη Γροντή το πρώτο και Δημήτρη Ανάκογλου, Ηλία Βούρα, Νίκο Γεωργέα, Φώτη Καραγκιολίδη, Βαγγέλη Πλατέλλα, Ανταμ Τζανετόπουλο και Σταύρο Πεταυράκη το δεύτερο, θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Αθηνών. Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν τo πρωί της Παρασκευής 18/07».

Last modified onΤρίτη, 15 Ιούλιος 2014 14:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep