Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τι πρέπει να κάνουμε; Να σκοτωνόμαστε;»

Για τη διάθεσή του να στηρίξει τον Πάνο Στεφανίδη μίλησε ο Γιώργος Γαλανός, που πάντως παραμένει απαισιόδοξος για τον Άρη.

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Γαλανός αναφέρθηκε στο ραντεβού του με τον Πάνο Στεφανίδη και υπογράμμισε πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να βοηθήσει τον Άρη να πετύχει τους στόχους του στη Β' Εθνική. Ωστόσο, επανέλαβε ότι η προσπάθεια του Στεφανίδη δεν πρόκειται να αποδώσει καρπούς.

Ο Γαλανός μίλησε στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air» και ανέφερε αναλυτικά:

Για το γεγονός ότι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Πάνου Στεφανίδη: «Ο κ. Στεφανίδης δεν είναι εχθρός. Απλά πιστεύουμε σε κάτι διαφορετικό. Από τη στιγμή αυτοί που ψήφισαν, διάλεξαν τη Β’ Εθνική, το σεβόμαστε. Τι πρέπει να κάνουμε; Να σκοτωνόμαστε; Δεν έχουμε άλλη λύση. Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα. Ας βάλουμε λοιπόν εμείς το λιθαράκι και ας ακολουθήσουν όλοι οι υπόλοιποι. Εγώ ακόμα δεν πιστεύω ότι ο Στεφανίδης θα τα καταφέρει. Αλλά πρέπει να στηρίξουμε τον Άρη. Αλλά είδα έναν άνθρωπο που θέλει και προσπαθεί».

Για τη σουίτα που θα πάρει στο ποδόσφαιρο: «Τώρα θα επικοινωνήσω μαζί με τα παιδιά για να κανονιστεί το ζήτημα. Κάπως ανάλογα θα υπάρχει και μία συνεργασία με την ΠΑΕ, ενώ έχω και έναν χορηγό μέσω του οποίου μπορεί να βοηθηθεί η ομάδα».

Για τα χρήματα που περιμένει η διοίκηση Στεφανίδη: «Αυτά τα χρήματα είναι πολύ δύσκολο να έρθουν. Ο κ. Στεφανίδης έχει έναν αυθορμητισμό και μία διάθεση. Μακάρι να έρθουν αυτά τα χρήματα, αλλά στη Β’ Εθνική δεν υπάρχουν πολλά έσοδα».

Last modified onΔευτέρα, 14 Ιούλιος 2014 13:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep