Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν υπάρχει λόγος να πιεστούμε»

Τις καλύτερες δυνατές επιλογές χωρίς βιασύνη θα επιδιώξει να κάνει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport» για τα μεταγραφικά ζητήματα που αφορούν την ομάδα και κατέστησε σαφές ότι δεν θα υπάρξει βιασύνη και πως παρακολουθούνται πολλοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές.

«Δεν νομίζω ότι είναι ώρα για πολλά λόγια. Απλά θέλω ο κόσμος της ΑΕΚ να ξέρει πως δεν υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος βιασύνης. Υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που παρακολουθούμε και εξετάζουμε τα δεδομένα που υπάρχουν ανά περίπτωση. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να έρθουν απλά με ένα τηλεφώνημα. Όμως εμείς θέλουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Δεν χρειάζεται να πιεστούμε για κανένα λόγο. Έχουμε, για παράδειγμα, αρκετές μέρες μέχρι να φύγει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Πήλιο. Και εκτός αυτού οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στο τέλος του Αυγούστου και ποτέ δεν ξέρεις τι 'λαχεία' μπορεί να προκύψουν», τόνισε ο Μιλοβάνοβιτς.

Για τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς, είπε: «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πλέξω το εγκώμιό τους. Ο κ. Μελισσανίδης και ο κ. Μπάγεβιτς έχουν ξεκάθαρο πλάνο. Θέλουν μία ΑΕΚ πρωταγωνίστρια. Αυτό επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε. Χωρίς όμως να υποκύπτουμε στα 'θέλω' των άλλων».

Τέλος, για τον Σοζέι Μασούντ υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις και τίποτα παραπάνω. Κάθε περίπτωση ποδοσφαιριστή απαιτεί λεπτούς και ενίοτε διαφορετικούς χειρισμούς».

Last modified onΔευτέρα, 14 Ιούλιος 2014 11:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep