Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στήριξη με τα διαρκείας

Ο κόσμος της ΑΕΛ ήταν πάντα ένας από τους βασικούς χρηματοδότες της ομάδας και φυσικά η διοίκηση αναζητά για ακόμη μια σεζόν την στήριξη του μέσα από την παρουσία στο γήπεδο και την αγορά κάρτας διαρκείας.

Η ΑΕΛ οργανώνει την προσπάθεια της για τη νέα σεζόν, ήδη έχει κάνει αρκετές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ της και την δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας για το πρωτάθλημα της Football League και πλέον τώρα ήρθε η ώρα των φίλων της ομάδας. Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνει την Δευτέρα 14 Ιουλίου στα γραφεία της ΠΑΕ και θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες για την αγορά τους, τα προνόμια των παλαιών κατόχων και φυσικά τις έξτρα παροχές που θα έχουν όσοι στηρίξουν την προσπάθεια της ΑΕΛ και αυτή τη σεζόν.

Το σημαντικό σε αυτή την προσπάθεια είναι και η παροχή ρευστότητας για την ΠΑΕ από το κοινό της ομάδας που όλες τις σεζόν δείχνει την στήριξη του για την ΑΕΛ και αναμένεται να το κάνει και αυτή τη σεζόν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Την Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ (Κύπρου 72, 5ος όροφος) στη 1 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015.

Last modified onΣάββατο, 12 Ιούλιος 2014 15:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep