Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αποδέχθηκε τους όρους του Μασούντ

H AEK ανέβασε την προσφορά της προς τον Σοζέι Μασούντ.

Αισιοδοξία επικρατεί στην ΑΕΚ αναφορικά με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σοζέι Μασούντ. Η «Ένωση» κατέθεσε βελτιωμένη προσφορά στον Ιρανό χαφ που φτάνει τις 400.000 ευρώ ετησίως για συμβόλαιο τριών χρόνων. Πρόκειται για τα χρήματα που ζητούσε ο παίκτης, την απάντηση του οποίου πλέον αναμένουν στην ΑΕΚ.

Ο ίδιος, πάντως, ανέμενε και άλλες προτάσεις και θα σταθμίσει όλα τα δεδομένα προτού πάρει την οριστική του απόφαση για το ποιος θα είναι ο επόμενος «σταθμός» στην καριέρα του.

Ο μάνατζερ του Μασούντ, Χόρχε Σαντομέ, ανέλυσε τα δεδομένα μιλώντας στη SportDay. «Αυτή τη στιγμή περιμένουμε δύο προτάσεις από την Ισπανία που αποτελεί προτεραιότητα για τον Σοζέι. Η μία είναι από την Primera και η άλλη από τη Segunda, από ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Αυτές θα εξετάσουμε πρώτα και μετά θα κοιτάξουμε την ΑΕΚ», τόνισε και πρόσθεσε: «Ο Μασούντ μιλάει απευθείας με τον Μιλοβάνοβιτς που γνωρίζονται από τη Λας Πάλμας. Του έχει πει πολλά πράγματα για το ελληνικό κλαμπ και τον έχει δελεάσει αρκετά. Όμως η Ισπανία παραμένει πρώτη επιλογή. Αν κάτι δεν πάει καλά, τότε όλοι θα συζητήσουμε σε άλλες βάσεις».

Last modified onΣάββατο, 12 Ιούλιος 2014 09:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep