Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοίνωσε Μάρκοβιτς!

Ο Πιερικός ολοκλήρωσε τη μεταγραφική «βόμβα» με την απόκτηση του Μάριαν Μάρκοβιτς.

Μία από τις καλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ολοκλήρωσε ο Πιερικός. Η ομάδα της Κατερίνης ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριαν Μάρκοβιτς, του διεθνούς Σέρβου μέσου, ο οποίος αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Επιβεβαιώθηκε λοιπόν το αποκλειστικό ρεπορτάζ του flnews.gr που αφορούσε στην άφιξη του 33χρονου στη χώρα μας για λογαριασμό των «μελανόλευκων».

Στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής: «Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του αρχηγού της Εθνικής Σερβίας Μάριαν Μάρκοβιτς. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε επί σειρά ετών στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου και στη Ντιναμό Κιέβου. Ο Μάριαν Μάρκοβιτς υπέγραψε συμβόλαιο ετήσιας διάρκειας και θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός αισθάνεται την υποχρεώση να ευχαριστήσει δημόσια τον Μιχάλη Πέτκα για την πολύτιμη βοήθεια στην ολοκλήρωση της μεταγραφής».

Σε ό,τι αφορά στον Ελιομάρ Σίλβα, για τον οποίο εκ νέου πρώτο έγραψε το flnews.gr, αναμένεται στην Κατερίνη το απόγευμα της Κυριακής (13/7), προκειμένου τη Δευτέρα (14/7) να υπογράψει και αυτός. Το βάρος ακολούθως θα πέσει στην κάλυψη του κενού που παρατηρείται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Last modified onΠαρασκευή, 11 Ιούλιος 2014 18:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep