Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Περόνε: «Πρόταση μόνο ο Ηρακλής»

Πρόταση για την απόκτηση του Εμάνουελ Περόνε κατέθεσε ο Ηρακλής.

Ο Ηρακλής ενδιαφέρεται για τον Εμάνουελ Περόνε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Καλλονή και κατέθεσε προσφορά στον Αργεντινό επιθετικό, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος.

Ο έμπειρος άσος μίλησε στο «Metrosport» τονίζοντας πως θα εξετάσει την πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης και υπογράμμισε ότι θα αναλύσει όλα τα δεδομένα προτού αποφασίσει για τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του.

«Είμαι χρόνια στην Ελλάδα και ξέρω τι σημαίνει Ηρακλής. Είναι μεγάλη ομάδα, με ιστορία στο ποδόσφαιρο της χώρας και πολύ γνωστή. Ο ατζέντης μου έχει στα χέρια του την πρόταση που κατέθεσε ο Ηρακλής. Δεν γνωρίζω πολλές λεπτομέρειες αλλά ξέρω ότι είναι επίσημο το ενδιαφέρον, ότι με θέλουν στην ομάδα», επισήμανε ο Περόνε.

Και πρόσθεσε: «Θα αναλύσουμε τα δεδομένα και θα αποφασίσουμε. Ενδιαφέρον μπορεί να υπάρχει και από άλλες ομάδες, αλλά απ’ ό,τι ξέρω μόνο ο Ηρακλής μου έχει κάνει επίσημη πρόταση. Περιμένω να δω γενικότερα τι υπάρχει και θα αποφασίσουμε τις επόμενες ημέρες τι θα κάνουμε. Γνωρίζω φυσικά τη Θεσσαλονίκη, έχω ζήσει εκεί, είναι πολύ ωραία πόλη. Μακάρι να τα πούμε από κοντά».

Last modified onΤετάρτη, 09 Ιούλιος 2014 10:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep