Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Φέτος θα είμαι στο 100%»

Ευτυχής για την παραμονή του στη Ζάκυνθο είναι ο Χρήστος Χατζησάββας που υπόσχεται ότι φέτος θα προσφέρει περισσότερα.

Ο 21χρονος άσος της Ζακύνθου, Χρήστος Χατζησάββας μίλησε στο ioniansports για την παραμονή του στην ομάδα και τόνισε πως θα δείξει την πραγματική του αξία στο γήπεδο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα. Από την στιγμή που έφυγα στο τέλος της σεζόν, υπήρχε συνεχής επαφή με τον πρόεδρο. Ήταν κάτι που επιθυμούσα πολύ. Ο κόσμος της Ζακύνθου, το κλίμα στα αποδυτήρια, ο πρόεδρος και οι συμπαίκτες μου ήταν οι παράγοντες που ήθελα να ανανεώσω χωρίς… δεύτερη σκέψη. Ένας λόγος παραπάνω, ήταν ότι ήρθα στη μέση της σεζόν και στο τέλος της ένιωθα ότι πρέπει να δώσω κι άλλα σε αυτή την ομάδα. Η Ζάκυνθος στηρίχτηκε σε νέα παιδιά την περσινή χρονιά, και φέτος θα κάνει κάτι αντίστοιχο. Είμαι σίγουρος ότι θα με βοηθήσει πολύ στο μέλλον αυτός ο σύλλογος, για ένα μεγαλύτερο βήμα», είπε μεταξύ άλλων ο Χατζησάββας.

Και πρόσθεσε: «Πέρυσι ήρθα στα μέσα της χρονιάς και δεν είχα αγώνες στα πόδια μου. Δεν ήμουν στην κατάσταση που ήταν οι άλλοι παίκτες. Είχα πολλές άτυχες στιγμές όμως σε κάποια παιχνίδια. Τη νέα χρονιά είμαι σίγουρος ότι θα είμαι στο 100% μου. Θα είμαι από την αρχή στην προετοιμασία και θα είμαι έτοιμος για την νέα σεζόν».

Last modified onΤετάρτη, 09 Ιούλιος 2014 10:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep