Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σταματήστε τον λαϊκισμό»

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας κάλεσε την υπό εκκαθάριση ΠΑΕ να αποδεχτεί την πρότασή του για τα Δένδρα.

Η διαφορά που χωρίζει την πλευρά της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ με τον Βαγγέλη Πλεξίδα δείχνει να είναι αγεφύρωτη. Ο δεύτερος με δήλωσή του κάλεσε τον Κώστα Πηλαδάκη να αποδεχτεί την πρόταση της 7ης Ιουλίου για τα Δένδρα και να σταματήσει τον λαϊκισμό. Όπως ανέφερε:

«Η πρόταση η οποία έχουμε ήδη καταθέσει δημόσια από την 7η Ιουλίου 2014 και ορίζει θεματοφύλακα των εγκαταστάσεων των Δένδρων, το μητρικό σωματείο της ΑΕΛ, είναι οριστική και αμετάκλητη. Τα χρήματα που τόσο απλόχερα τάζετε στη Μητρόπολη, στην ΑΕΛ και στην ΕΠΣΝΛ, γνωρίζετε ότι ποτέ δεν θα φτάσουν στους παραλήπτες τους, γιατί ανήκουν στο ελληνικό δημόσιο, ως προϊόν εκκαθάρισης. Σταματήστε ακόμα και τώρα τον λαϊκισμό.

Τα εισιτήρια διαρκείας που θέλετε, είναι χρήματα των αγνών φιλάθλων της ΑΕΛ, που σας πίστεψαν, σας εμπιστεύτηκαν, τα έχετε ήδη προεισπράξει και είναι δική σας υποχρέωση να τα επιστρέψετε. Αν πραγματικά θέλετε να βοηθήσετε την ομάδα «της καρδιάς σας», αποδεχτείς την πρόταση της 7ης Ιουλίου και επιστρέψτε τα Δένδρα, το σπίτι που στερείτε από την ΑΕΛ. Αρχίστε επιτέλους την εκκαθάριση.

Ευάγγελος Πλεξίδας».

Last modified onΤρίτη, 08 Ιούλιος 2014 21:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep