Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επαναπροσδιορισμός του ΜΚ

Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Επιτροπής της ΑΕΛ για το θέμα του Μετοχικού Κεφαλαίου, η Ερασιτεχνική όρισε συνάντηση μαζί της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ θα έχει επαφή με την επταμελή Επιτροπή την Τρίτη (8/7) προκειμένου να συζητήσουν για το ζήτημα που έχει προκύψει αναφορικά με την κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου. Έτσι, όλα δείχνουν πως θα υπάρξει επαναπροσδιορισμός του ύψους του που αρχικά ορίστηκε στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα και από την επιστολή της Επιτροπής του άρ. 64 του Ν. 2725/1999, ενημερώνει τα μέλη του Σωματείου ότι σε συνεννόηση με την Επιτροπή θα προχωρήσει άμεσα τις διαδικασίες για τον επαναπροσδιορισμό του ύψους του μετοχικού κεφαλαίου της υπό σύσταση ΠΑΕ και την αποσαφήνιση της διαδικασίας άσκησης του δικαιώματος προτίμησης των μελών του Σωματείου για την απόκτηση των μετοχών.

Για το λόγο αυτό στην κοινή συνεδρίαση του ΔΣ με την Επιτροπή που θα πραγματοποιηθεί αύριο (σ.σ. Τρίτη 8/7), θα συναποφασιστεί ο ταχύτερος και ορθότερος τρόπος σύστασης της ΠΑΕ. Σκοπός είναι η επιτάχυνση των διαδικασιών με την αποφυγή της δεύτερης, χρονοβόρας και αβέβαιης προθεσμίας της δημόσιας εγγραφής, ώστε να απεμπλακεί άμεσα η διαδικασία και να ολοκληρωθεί έγκαιρα η σύσταση της νέας ΠΑΕ».

Last modified onΤρίτη, 08 Ιούλιος 2014 11:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep