Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Να κρατήσουν τον κορμό

Στόχος της διοίκησης της Ζακύνθου είναι να κρατήσει τον βασικό κορμό της ομάδας και για τη νέα σεζόν. Στόχος της διοίκησης της Ζακύνθου είναι να κρατήσει τον βασικό κορμό της ομάδας και για τη νέα σεζόν.

Στην Ζάκυνθο κάνουν το σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν, αλλά κινήσεις θα γίνουν μετά την οριστικοποίηση των οικονομικών δεδομένων.

Η ομάδα του Ιονίου μπορεί την περσινή περίοδο να έκανε τον προγραμματισμό της υπό την πίεση του χρόνου, αλλά τελικά το σύνολο που δημιουργήθηκε κατάφερε να κάνει μια πολύ καλή πορεία στην κατηγορία και φυσικά να ξεφύγει αρκετά γρήγορα από το άγχος του υποβιβασμού. Στις σκέψεις της διοίκησης είναι φυσικά να εμπιστευθεί και τη νέα σεζόν τον κορμό των ποδοσφαιριστών που είχε και για αυτό το λόγο υπάρχουν ήδη συζητήσεις για να ανανεωθούν τα συμβόλαια βασικών λύσεων.

Εκτός από τον Ξενοδόχοφ και τον Οικονόμου θα υπάρξουν συζητήσεις και με αρκετούς ακόμη ποδοσφαιριστές, αλλά πρώτα θα πρέπει να κλείσει το θέμα με τις ενημερότητες ώστε να γνωρίζει και η ΠΑΕ πως μπορεί να κινηθεί.

Last modified onΠαρασκευή, 04 Ιούλιος 2014 19:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep