Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοίνωσε τρεις ο Πιερικός

Τους Γιάννη Ντόση, Ιγκόρ Κόιτς και Αιμίλιο Παναγιώτου ανακοίνωσε ο Πιερικός. Τους Γιάννη Ντόση, Ιγκόρ Κόιτς και Αιμίλιο Παναγιώτου ανακοίνωσε ο Πιερικός.

Επίσημα Ντόσης, Κόιτς και Παναγιώτου στην ομάδα της Κατερίνης.

Στην ανακοίνωση των τριών ποδοσφαιριστών που απέκτησε τις τελευταίες ημέρες προχώρησε η ομάδα του Πιερικού. Ο Ιγκόρ Κόιτς, ο Γιάννης Ντόσης και ο Αιμίλιος Παναγιώτου είναι οι τρεις κινήσεις της ομάδας και αναμένεται να υπάρξει άμεσα και συνέχεια. Ο 24χρονος μέσος Ιγκόρ Κόιτς μετά από ένα χρόνο επέστρεψε στον Πιερικό, αφού την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ήταν τους πρώτους έξι μήνες στην ΑΕΛ, ενώ ο Γιάννης Ντόσης είχε αποκτηθεί από την προηγούμενη σεζόν, αλλά τα προβλήματα της ΠΑΕ δεν επέτρεπαν να βγει δελτίο για τον 21χρονο επιθετικό που είχε αγωνιστεί το πρώτο εξάμηνο στην Καβάλα και είχε καταθέσει προσφυγή.

Μαζί τους, ανακοινώθηκε και ο Αιμίλιος Παναγιώτου. Ο διεθνής με τις ομάδες της Κύπρου 21χρονος μέσος αγωνίστηκε πέρσι σε 17 ματς με την Άλκη και την προηγούμενη σεζόν με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας σε 15 αναμετρήσεις και σημείωσε ένα γκολ.

ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

«Η Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΣΗ. Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΙΕΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ»

«Η Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ (ΙΓΚΟΡ ) ΚΟΪΤΣ. Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΙΕΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ»

«Η Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ. Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΙΕΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ»

Last modified onΠαρασκευή, 04 Ιούλιος 2014 18:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep