Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κάλεσμα της Αναγέννησης

ΠΑΕ και Ερασιτεχνική Αναγέννηση Καρδίτσας κάλεσαν άπαντες στην ανοικτή συγκέντρωση της Τετάρτης (02/07).

Ανοικτή συγκέντρωση θα γίνει την Τετάρτη (02/07, 21:00) στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καρδίτσας, προκειμένου να γίνει απολογισμός της σεζόν και να υπάρξει ενημέρωση για το πλάνο της επόμενης. Οι διοικήσεις της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής με κοινή τους ανακοίνωση κάλεσαν άπαντες να δώσουν το «παρών» και ανέφεραν:

«Οι διοικήσεις της ΠΑΕ και του ΑΣ Αναγέννηση 1904, καλούν όλους τους αναγεννησιώτες της Καρδίτσας σε ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη το βράδυ και ώρα 9 στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

Πρόκειται για μια συγκέντρωση που αφορά και στον απολογισμό της πετυχημένης χρονιάς και στην ενημέρωση για το πλάνο που έχει συγκροτήσει η ομάδα για την επόμενη μέρα της απο την οποία προσδοκάμε να βγεί ακόμη πιο συσπειρωμένη η μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης και να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και χρόνια. Ο αγώνας μας είναι διαρκής για να κρατήσουμε ζωντανή την ιδέα της Αναγέννησης και την ξεχωριστή της ταυτότητα που έχει συγκεκριμένες αρχές.

Ο δρόμος μας είναι καθαρός και το πλάνο μας έχει βασικό θεμέλιο την αξιοποίηση όλων των δυνάμεων της περιοχής. Σ' αυτή την προσπάθεια έχουν θέση ΟΛΟΙ όσοι αυτοαποκαλούνται Αναγεννησιώτες αλλά και όλοι οι Καρδιτσιώτες που γνωρίζουν πολύ καλά, ότι η παρουσία της Αναγέννησης σε υψηλό αθλητικό επίπεδο είναι κόσμημα για την περιοχή. Για να μπορέσει η Αναγέννηση να κρατήσει ψηλά τον πήχη της φιλοδοξίας της απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της όλο και περισσότεροι.

Το ονειρευτήκαμε, το πιστέψαμε, το κάναμε πράξη σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες. Είναι η κατάλληλη συγκυρία να το «μεγαλώσουμε» κι άλλο...».

Last modified onΤρίτη, 01 Ιούλιος 2014 22:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep