Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Είμαι θύμα μεγάλων συμφερόντων»

Ο Γιώργος Μωυσιάδης μίλησε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει φύγει στο εξωτερικό με 11 εκατ. ευρώ.

Παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ έκανε ο Γιώργος Μωυσιάδης το βράδυ της Δευτέρας (30/06) και διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει φύγει στο εξωτερικό με 11 εκατ. ευρώ, χρησιμοποιώντας το όνομα του Δημήτρη Μελισσανίδη.

«Λείπω στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους και όσοι θέλουν να με βρουν, θα με είχαν βρει», είπε αρχικά και σε ερώτηση, γιατί η σύζυγός του δήλωσε εξαφάνιση, είπε: «Η σύζυγός μου με ξέρει πολύ καλά. Και πέρυσι και πρόπερσι, έφευγα πάντα στο εξωτερικό και ειδοποιώ μετά από τρεις, τέσσερις ημέρες. Όταν έφυγα κάποιοι φίλοι που συνεργαζόμασταν την πίεσαν και έτσι πήγε στην Αστυνομία και δήλωσε εξαφάνιση. Μετά από δύο ημέρες της έστειλα μήνυμα και όλα καλά».

Για τα δημοσιεύματα που τον αφορούν απάντησε:

«Όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με δήθεν χρήματα που πήρα για φρουτάκια και ξέπλυμα μαύρου χρήματος είναι όλα ψέματα. Έχω βοηθήσει πολλούς συμπατριώτες μου, όπως με έχουν βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές. Ποτέ δεν ήμουν απατεώνας στη ζωή μου. Ζήτησα από τους δικηγόρους να κινηθούν για να αποδειχρτεί ότι όλα αυτά είναι συκοφαντικά. Προκαλεί να βρεθεί ένας να πει ότι χρησιμοποίησα τον κύριο Μελισσανίδη. Είναι πολύ φίλος μου και είναι τιμή μου και καμάρι μου.

Να βρεθεί ένας να πει ότι έχω πάρει λεφτά. Αυτοί που το έκαναν και αυτοί που έβαλαν τους δημοσιογράφους να γράψουν αυτά τα πράγματα ξέρουν γιατί το έκαναν. Έστω και μισή καταγγελία να γίνει, εγώ θα έρθω εκεί να διαλευκανθεί η υπόθεση. Έχω πέσει θύμα μεγάλων συμφερόντων. Είναι όλα ψέματα».

Σε ερώτηση για το αν ο ίδιος στη θέση των δημοσιογράφων, δεν υποπτευόταν κάτι, είπε:

«Ναι, θα πονηρευόμουν κι εγώ. Θα φανούν όλα στη Δικαιοσύνη. Είμαι στη μέση και κάποιοι με χτυπούν. Αυτά τα ποσά δεν υπάρχουν. Και να ξέρετε πως δεν θα υπάρξει, ούτε μία καταγγελία».

Για τις δραστηριότητές του ανέφερε:

«Με το ποδόσφαιρο ασχολούμαι. Έχω μία καφετέρια, ένα εστιατόριο. Είναι κακό να πάω στην Ιταλία ή την Ολλανδία; Αύριο θα είμαι πίσω αν με καλέσει η ελληνική Δικαιοσύνη και θα δούμε ποιοι έβαλαν αυτούς να γράψουν όλα αυτά τα ψέματα».

Και συμπληρωσε:

«Να ξέρετε ότι ποτέ δεν θα ακούσετε τον Αχαρναϊκό για στημένα παιχνίδια. Είναι η πιο καθαρή ομάδα που υπάρχει».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΤρίτη, 01 Ιούλιος 2014 01:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep