Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τέλος ο Πότσι

Ο Φαμπρίτσιο Πότσι αποχαιρέτησε τον ΑΟ Χανιά.

Παρελθόν από τον ΑΟ Χανιά αποτελεί ο Φαμπρίτσιο Πότσι. Ο Αργεντινός μέσος με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από την κρητική ομάδα και ανέφερε:

«Μετά από μία επιτυχημένη χρονιά στον Α.Ο. Χανιά θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο των Χανίων που στήριζε την ομάδα και προσωπικά εμάς τους παίκτες ο καθένας με το δικό του τρόπο. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου πάνω απ' όλα, που ενώ συναντήσαμε πάρα πολλές δυσκολίες καταφέραμε να είμαστε όχι απλά μία ομάδα, αλλά οικογένεια. Ευχαριστώ, επίσης, το τεχνικό επιτελείο και τον κ. Κατσιγιάννη όπως και τους ανθρώπους πριν απο αυτόν οι οποίοι έκαναν μια τεράστια προσπάθεια, ώστε η ομάδα να έχει μια τόσο καλη πορεία.

Τέλος θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον κ. Ντερμανακη χάρη στον οποίο βρέθηκα σε αυτή την ομάδα. Στους φυσιοθεραπευτές κ. Μπουτζούκα και κ. Κυβερνιτάκη και τον γιατρό της ομάδας κ. Κακαβελάκη, ο οποίος σε οποιοδήποτε τραυματισμό ήταν συνεχώς δίπλα μας με όποιο τρόπο μπορούσε. Επίσης ένα ευχαριστώ και στον φροντιστή μας κ. Κουντουρακη. Εύχομαι μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά στον Α.Ο. Χανίων».

Last modified onΤρίτη, 01 Ιούλιος 2014 01:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep