Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Θα εγκαταλείψω τελευταίος»

Ο πρόεδρος του Φωκικού, Σίμος Παπαδημητρίου, τοποθετήθηκε για το μέλλον της ΠΑΕ.

Το αφεντικό της ομάδας της Άμφισσας μίλησε στο flnews.gr και γνωστοποίησε ότι δεν υπήρξε κανείς που να επιθυμεί να επενδύσει στον Φωκικό. Παραδέχτηκε ότι δυσκολεύεαι να σηκώσει μόνος το... φορτίο, υποστήριξε ωστόσο ότι αυτός θα είναι ο τελευταίος που θα εγκαταλείψει το πλοίο.

Η δήλωσή του έχει ως εξής: «Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, στις 30 Μαρτίου, είχα πει ότι θα περιμένω μήπως και βρεθεί διάδοχος για τη διοίκηση του Φωκικού. Έχω κουραστεί, έχω ταλαιπωρηθεί και θέλω να αποχωρήσω. Περίμενα μήπως βρεθούν άτομα που τουλάχιστον θα μπορέσουν να μπουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο. Η προθεσμία (30/6) εξέπνευσε και ουδείς μου χτύπησε την πόρτα, έστω για να ανταλλάξουμε απόψεις για το μέλλον του Φωκικού. Όλο αυτό το διάστημα δεν έμεινα άπραγος και επιχείρησα εγώ να βρω συμπαίκτες. Την Τρίτη (1/7) θα παραστώ στο ΔΣ της Football League και θα θέσω ερωτήματα για το μέλλον της κατηγορίας.

Θα μείνω 2-3 μέρες στην Αθήνα και θα κάνω τις τελευταίες προσπάθειες, μήπως και βρεθεί κανείς που να θέλει να βοηθήσει οικονομικά. Αν και πάλι δεν βρεθεί τίποτα, θα τοποθετηθώ εκ νέου στις 10 Ιουλίου για το μέλλον της ομάδας. Ο τελευταίος που θα εγκαταλείψει το πλοίο θα είμαι εγώ. Δεν ξέρω όμως αν μπορώ να σηκώσω μόνος το βάρος της ομάδας».

Last modified onΔευτέρα, 30 Ιούνιος 2014 16:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep