Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Πήρα εγγυήσεις και επέστρεψα»!

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης μίλησε στο flnews.gr για την επιστροφή του.

Την Πέμπτη (19/06) το flnews.gr είχε αποκαλύψει την αποχώρηση του Σάκη Θεοδοσιάδη από τον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας, με τον ίδιο να επικαλείται προσωπικούς λόγους. Λίγες ημέρες μετά, την Κυριακή (29/06), η ΠΑΕ ανακοίνωσε την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία. Άστοχη, βέβαια, η αναφορά της σε... κάποιους που βιάστηκαν να τον «τελειώσουν». Και αυτό γιατί ο 39χρονος προπονητής με δήλωσή του στο flnews.gr αναφέρθηκε στην πρόσφατη αποχώρησή του και πώς αποφασίστηκε η επιστροφή του...

«Είναι γνωστό ότι είχα αποχωρήσει από την ομάδα», δήλωσε ο Θεοδοσιάδης και σημείωσε: «Είχα μεταφέρει στη διοίκηση πως αν ήθελε να συνεργαστούμε έπρεπε να ξεκαθαριστούν κάποια ζητήματα σε ό,τι αφορά στη λειτουργία της ομάδας. Έγινε μία επαναπρόσεγγιση, λύθηκαν κάποια θέματα - κυρίως λειτουργικά - δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, αλλά και εγγυήσεις και έτσι συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε μαζί ενόψει της νέας σεζόν».

Όπως, λοιπόν, γίνεται κατανοητό, το flnews.gr δεν... βιάστηκε να «τελειώσει» τον Θεοδοσιάδη, αλλά το αντίθετο. Εξάλλου, μία ημέρα πριν το δημοσίευμα ο ίδιος είχε αποχωρήσει, όσο και αν κάποιοι ήθελαν να το κρύψουν, αλλά παράλληλα έριχναν στο τραπέζι άλλα ονόματα προπονητών.

Μεταξύ άλλων η ΠΑΕ ανέφερε: «Στα πλαίσια αυτού του σχεδιασμού, λοιπόν είναι και η επίσημη ανακοίνωση ότι ο Σάκης Θεοδοσιάδης θα συνεχίσει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της Αναγέννησης! Σε διάψευση, λοιπόν, όσων βιάστηκαν να «τελειώσουν» τον προπονητή της ομάδας μας τις προηγούμενες ημέρες, γίνεται σαφές ότι η Αναγέννηση δεν επηρεάζεται απο κλυδωνισμούς και συνεχίζει το πλάνο της! Απλώς τις τελευταίες ημέρες με την ένταση που επικράτησε και με την αφοσίωση της ομάδας στη διαχείριση ενός λεπτού ζητήματος, είχαν «παγώσει» οι εξελίξεις!

Ο κόουτς, λοιπόν, που ανέλαβε την Αναγέννηση απο το 2011 και τη Δ' Εθνική, συνεχίζει στην οικογένεια της ομάδας. Η Αναγέννηση θέλει να διατηρήσει τον βασικό της κορμό, να διατηρήσει επίσης την καλή και ΚΑΘΑΡΗ σχέση που έχει (από τις λίγες ομάδες στο χώρο της football league) με όλους τους αθλητές και να ξεκινήσει την επόμενη μέρα της βασιζόμενη πάλι στα ίδια στάνταρς που έχουν τεθεί απο το σύλλογο στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας.

Στόχος είναι να παραμείνουν όλοι οι ντόπιοι παίκτες και με προσεκτικές και ουσιαστικές προσθήκες η ομάδα να κινηθεί με την ίδια συνοχή και φιλοσοφία και στην επόμενη μέρα. Βέβαια ο πήχης των φιλοδοξιών θα προσαρμοστεί όπως το τονίσαμε πολλές φορές και απο την στήριξη που θα υπάρξει απο την Καρδίτσα στο εγχχείρημα της Αναγέννησης. Επανερχόμενοι στο θέμα του Θεοδοσιάδη και της επισημοποίησης της συνέχισης της συνεργασίας, να αναφέρουμε πως η ομάδα σπάει ένα μοναδικό ρεκόρ που επικρατεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αφού διατηρεί τον ίδιο προπονητή για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν».

Last modified onΔευτέρα, 30 Ιούνιος 2014 03:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep