Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έρχομαι και πληρώνω»

Πληρωμές των παικτών του Ηρακλή υποσχέθηκε ο Σπύρος Παπαθανασάκης που έρχεται τη Δευτέρα (30/6).

Ο ομογενής επιχειρηματίας Σπύρος Παπαθανασάκης, που όλα δείχνουν ότι θα αναλάβει τα ηνία του Ηρακλή, επιβεβαίωσε την έλευσή του στην Ελλάδα προκειμένου να τελειώσει και τυπικά το θέμα. Πάντως, ανέφερε ότι είναι πιθανό η ολοκλήρωση της διαδικασίας να καθυστερήσει λίγο αλλά τόνισε πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

«Τα πράγματα πάνε καλά. Σε λίγο καιρό πιστεύω πως θα είμαστε εντάξει. Γνωρίζω τους περιορισμούς από την μη αδειοδότηση όμως νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά» τόνισε ο Παπαθανασάκης στον «LiberoFM».

Και πρόσθεσε: «Έρχομαι στη Θεσσαλονίκη και θα κανονίσουμε όλα όσα πρέπει προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal με τη διοίκηση. Θα ανοίξω λογαριασμό κι ένας από τους δικηγόρους μου θα στείλει τα χρήματα. Βέβαια η υπόθεση δεν έχει κλείσει οριστικά, όμως θα το κάνω αυτό για να μην έχουν πρόβλημα τα παιδιά».

Και ο Παπαθανασάκης συμπλήρωσε: «Έχουμε υπογράψει προσύμφωνο και οι δικηγόροι ελέγχουν τα έγγραφα για να δουν αν υπάρχει κάτι. Θέλω να τελειώσει η διαδικασία, όμως υπάρχουν κάποια μικροπράγματα που είναι σημαντικά και ίσως η ολοκλήρωσή της πάρει λίγο χρόνο. Η ομάδα όμως θα είναι καθαρή. Γνωρίζω για τα χρέη και το τι θα χρειαστούμε, αλλά θα τα μάθω λίγο καλύτερα τώρα που θα έρθω και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Έχω βρει και ανθρώπους να στελεχώσουν την ΠΑΕ. Θα φέρουμε και χρήματα. Οι φίλαθλοι να ξέρουν ότι θα κάνουμε τα πάντα για να γίνει η ομάδα και πάλι δυνατή».

Last modified onΚυριακή, 29 Ιούνιος 2014 11:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep