Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αιχμές Κούτση στον Φωκικό

Ο 41 ετών προπονητής μίλησε... έξω από τα δόντια για την ομάδα της Άμφισσας.

Δηλώσεις του Γιώργου Κούτση φιλοξένησε η εφημερίδα «Η Ώρα της Φωκίδας». Ο νεαρός τεχνικός, που στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε καθοδήγησε τον Φωκικό, κατέστησε σαφές ότι δεν του έγινε καμία πρόταση για να παραμείνει στην ομάδα, ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι αυτό που περιμένει είναι να τακτοποιηθεί η οφειλή προς το πρόσωπό του. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κούτσης: «Δεν μου έγινε καν πρόταση ανανέωσης από τον κ. Παπαδημητρίου.

Δεν με ρώτησε ποτέ αν θέλω να συνεχίσω στην ομάδα, όπως ουδέποτε αναφέρθηκε ή συζητήθηκε το πώς θα ρυθμίσουμε την οφειλή του προς εμένα. 

Σε όλο αυτό το διάστημα έχουμε μιλήσει δύο φορές στο τηλέφωνο, όπου δεν αναφέρθηκε τίποτα για το αν με θέλει ή όχι στην ομάδα. Προσωπικά περίμενα αρκετό καρό για να δω κάποια κίνησή του. Στο πρώτο τηλεφώνημα περίμενα να μιλήσουμε με τον κ. Παπαδημητρίου για το πώς θα σχεδιάσουμε τον μέλλον της ομάδας καθώς να θίξει και το θέμα της οφειλής. Όμως εκείνος μίλησε για τελείως αόριστα πράγματα και θέματα.

Όταν σου λέει ο παράγοντας κάνε επαφές με άλλες ομάδες, παίρνεις φυσικά το πρώτο μήνυμα. Στο δεύτερο τηλεφώνημα του είπα ότι έκανα κάποιες επαφές, γιατί πάντα θέλω να είμαι ειλικρινής με όλους και ούτε καν αντέδρασε. Ήταν μία συνεργασία που ξεκίνησε πέρυσι και προφανώς έφτασε στο τέλος της. Αυτό που περιμένω πλέον από τον κ. Παπαδημητρίου που είναι κύριος, είναι να τακτοποιήσει την οφειλή του».

Last modified onΤρίτη, 24 Ιούνιος 2014 18:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep