Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα κάνουμε κάτι πολύ ωραίο»

Όλα λεφτά χρειαστούν θα βάλει ο Σπύρος Παπαθανασάκης στον Ηρακλή.

Το ποσό των 250 χιλιάδων δολαρίων θα στείλει άμεσα στη χώρα μας ο Σπύρος Παπαθανασάκης, προκειμένου να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Αυτό υποστήριξε ο ομογενής επιχειρηματίας σε δηλώσεις του στον Arena Fm και στο Αθλητικό Metropolis. Μάλιστα, σημείωσε ότι το αργότερο την προσεχή εβδομάδα θα βρίσκεται στη χώρα μας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πλάνο του για τον Ηρακλή:

«Το πλάνο μου για τον Ηρακλή είναι μεγάλο. Το brand name του συλλόγου είναι τεράστιο. Αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα. Αλλά τα λεφτά θα πάνε εκεί που πρέπει. Σε σωστούς παίκτες, σε ακαδημίες. Δεν θα πετάξουμε 3-4 εκ. ευρώ απλά για να πούμε ότι βάλαμε χρήματα. Θα μπουν σωστές και στερεές βάσεις».

Για το πού δραστηριοποιείται:

«Εγώ κάνω δώδεκα διαφορετικές δουλειές. Έχω εταιρεία κατά του καρκίνου, έχω σχολεία και είμαι κοντά στην Κυβέρνηση του Καναδά».

Για το πότε θα ολοκληρωθεί το deal:

«Προσπαθώ να τελειώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θέλω να είναι όλα εντάξει. Πιο πολύ καθυστερούν οι δικηγόροι. Θέλω να ξεκινήσουμε σωστά και να μην βγουν προβλήματα στη συνέχεια. Η αυτή την εβδομάδα ή την επόμενη θα είμαι στην Θεσσαλονίκη».

Για τα λεφτά που θα στείλει:

«Σήμερα θα στείλω κάποιο έγγραφο στην πλευρά του κ. Παπαδόπουλου, αν το δεχτεί θα στείλω αμέσως λεφτά. Περίπου 250.000 δολάρια, ίσως και παραπάνω. Τα λεφτά να πάνε στους παίκτες αυτοί είναι η καρδιά της ομάδας».

Για την επίσκεψή του στο Καυτανζόγλειο:

«Εχω έρθει στην Θεσσαλονίκη και στο Καυτανζόγλειο. Ημουν στις σουίτες και ήθελα να κατέβω κάτω να ακούσω τον κόσμο. Μου άρεσε το πάθος του κόσμου του Ηρακλή. Αυτό δεν το έχουμε στον Καναδά».

Για τις ακαδημίες:

«Οι ακαδημίες είναι η βάση του συλλόγου. Μπορεί από αυτές να ζει η ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για μένα. Θα δώσουμε πολύ βάση πάνω σε αυτό».

Το μήνυμά του στον κόσμο:

«Αγάπησα την Θεσσαλονίκη, τον Ηρακλή και θα κάνουμε κάτι πολύ ωραίο. Θα κάνουμε πολύ καλή ομάδα».

Για τις μετοχές:

«Ελπίζω να πάρω τις μετοχές. Εγώ για το πρώτο χρόνο θα έχω δυσκολίες ώστε να είμαι συνεχώς στην Ελλάδα. Δεν θα μπορώ να είμαι καθημερινά στην Ελλάδα. Θα βοηθήσει ο κ. Σεντελίδης. Δεν είναι το θέμα τα λεφτά. Θα βάλουμε όσα χρειαστούν για να πάμε την ομάδα ψηλά».

Last modified onΠαρασκευή, 20 Ιούνιος 2014 17:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep