Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πόρτα στους ψεύτες»

Διάψευση στον ΑΟ Χανιά σχετικά με τα σενάρια εμπλοκής του Κατσιγιάννη στη Θήβα.

Ο χρόνος πιέζει τον ΑΟ Χανιά και η διοίκηση δεν ενημερώνει σχετικά με την πορεία των συζητήσεων με επιχειρηματίες, οι οποίοι θα βοηθήσουν οικονομικά. Μέσα σε όλα αυτά προέκυψε και δημοσίευμα το οποίο ήθελε τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Κατσιγιάννη να μπαίνει στο ΔΣ του ΑΟ Θήβας. Ο ίδιος, πάντως, το διέψευσε κατηγορηματικά και ανέφερε:

«Θέλω να διαψεύσω δημόσια την οποία ενασχόληση μου με οποιαδήποτε άλλη ομάδα! Δεν πάω σε καμία Θήβα! Απομονώστε τους ψεύτες οι οποίοι εκμεταλλεύονται την απουσία μου στην Αθήνα και διαδίδουν συνεχώς ψέματα! Πρέπει να καταλάβουν ότι η πόρτα του ΑΟΧ έχει κλείσει οριστικά».

Τοποθέτηση υπήρξε και από πλευράς ΠΑΕ με την ανακοίνωση να αναφέρει: «Με λύπη μας είδαμε δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο που θέλουν τον πρόεδρο της ομάδος μας Νίκο Κατσιγιάννη να εμπλέκεται στα διοικητικά άλλου σωματείου. Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, είναι ψευδή και μοναδικό σκοπό έχουν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε μια κομβική στιγμή για την ομάδα του ΑΟ Χανιά.

Προσωπική δήλωση Νίκου Κατσιγιάννη: «Ο Νίκος Κατσιγιάννης ΔΕΝ ασχολείται με καμία άλλη ομάδα πέρα από τον Αθλητικό Όμιλο Χανιά και διαψεύδει οτιδήποτε φέρει το όνομα του σε υποτιθέμενα ρεπορτάζ και ανακοινώσεις άλλων ομάδων».

Last modified onΣάββατο, 14 Ιούνιος 2014 17:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep