Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στις μνήμες για όλη μας τη ζωή»

Ο Αλέξανδρος Λέτσο μίλησε για την απίστευτη σεζόν των Τραχώνων και την άνοδο στη Football League.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας, που ήταν από τους βασικούς συντελεστές της πορείας ανόδου, μίλησε για το κατόρθωμα των Τραχώνων, τονίζοντας ότι «εάν δουλεύεις μεθοδικά, έχεις ήθος και πίστη, μπορείς να καταφέρεις πολλά πράγματα».
Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είπε: «Την Κυριακή ολοκληρώνεται μια καταπληκτική σεζόν που κανείς από όσους βρισκόμαστε στην ομάδα θα φανταζόταν ότι θα έχει αυτή την κατάληξη. Πρόκειται για μια χρόνια μόνο με θετικές στιγμές η οποία θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες μας για όλη μας τη ζωή. Αρκετοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να μας βάλουν τρικλοποδιές όμως αποδείξαμε ότι οι αγώνες κερδίζονται μέσα στο γήπεδο».
Για το μυστικό της επιτυχίας: «Θεωρώ ότι το μυστικό της επιτυχίας έχει να κάνει με το γεγονός ότι γινόταν πολύ καλή και μεθοδική δουλειά στις προπονήσεις από όλους μας. Στρέφαμε την προσοχή μας στο κάθε ματς ξεχωριστά και σε κάθε παιχνίδι στόχος μας ήταν η νίκη. Σκοπός μας ήταν να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τις απόψεις των αντιπάλων μας».
Για το αν θεωρεί ότι δικαίωσε τον προπονητή του: «Θεωρώ ότι δεν είχα να αποδείξω τίποτα σε κανένα. Απλώς από την πλευρά μου δούλευα καθημερινά στις προπονήσεις και περίμενα τη στιγμή που θα μου δοθεί η ευκαιρία από τον προπονητή». Καταλήγοντας ανέφερε: «Αφιερώνω τον τίτλο σε εκείνους που μας πίστεψαν σαν σύνολο αλλά και σε εκείνους που μας αμφισβήτησαν. Αποδείξαμε ότι εάν δουλεύεις μεθοδικά έχεις ήθος και πίστη μπορείς να καταφέρεις πολλά πράγματα».

Last modified onΠαρασκευή, 13 Ιούνιος 2014 16:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep