Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λένε «ναι» στη συγχώνευση

Στον Εθνικό Γαζώρου δηλώνουν πρόθυμοι να συγχωνευτούν με τον Πανσερραϊκό.

Συνέντευξη Τύπου με την οποία κατέστησε σαφές ότι στον Εθνικό Γαζώρου είναι πρόθυμοι να συγχωνευτούν με τον Πανσερραϊκό παραχώρησε ο Χρήστος Μέγκλας. Ο αντιπρόεδρος του Γαζώρου ανέφερε ότι αυτή η λύση θα ήταν η καλύτερη και για τις δύο πλευρές, από τη στιγμή που όπως υποστήριξε «δεν μπορούν δύο ομάδες να υπάρχουν μέσα στο Νομό».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ: «Σας κάλεσα για να σας μιλήσω για την υποτιθέμενη συγχώνευση. Έχω ζήσει την ιστορία του Πανσερραϊκού από το 1964 μεγαλώνοντας στο γήπεδο και ήμουν σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας όπως στο μεγάλο ματς με την Λάρισα και αυτό δείχνει την αγάπη μας για αυτή την ομάδα. Πέρυσι και φέτος εκπροσωπώ τον Εθνικό Γαζώρου. Αυτό που έχω να πω είναι πως δεν μπορούν δύο ομάδες να υπάρχουν μέσα στο Νομό. Για μένα πρέπει να υπάρχει μόνο ο Πανσερραϊκός που είναι η ομάδα όλου του Νομού και η καλύτερη δυνατή λύση είναι μια συγχώνευση δυνάμεων. Κάναμε επαφές με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού και οι περισσότεροι είναι θετικοί για κάτι τέτοιο. Αυτό που έχω να πω είναι πως δεν μπορούν δύο ομάδες να υπάρχουν μέσα στο Νομό. Για μένα πρέπει να υπάρχει μόνο ο Πανσερραϊκός.Αντιπροσώπευσα ως αντιπρόεδρος τον Πανσερραϊκό την διετία 2009-2011 δουλεύοντας με τον κ. Θεοδωρίδη και γνωρίζω επίσης και τα τωρινά μέλη της διοίκησης αφού και τότε συνεργαζόμασταν. Έφτιαξα τα γήπεδα στον Λευκώνα έχοντας ως όραμα έναν μεγάλο Πανσερραϊκό. Λυπήθηκα που αποχώρησα από την ομάδα αλλά αυτό έγινε για τον λόγο ότι είχαμε συμφωνήσει ο Πανσερραϊκός να παίζει στην Α’ Εθνική και όταν έπεσε έφυγα ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Τα γήπεδα πρέπει να είναι σε λειτουργία και όχι να ψάχνει γήπεδο η ομάδα για να προπονηθεί. Σήμερα αν δεν ενωθούν οι δυνάμεις αυτές δεν θα έχουμε αποτέλεσμα.
Προτείναμε στον Ερασιτέχνη Πανσερραϊκό να παραχωρήσει το όνομα στην ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου, μια καινούργια ΠΑΕ χωρίς οικονομικά προβλήματα και να έμπαινε μπροστά το όνομα “Πανσερραϊκός”. Η πρόταση μας ήταν ότι αφού δεν μπόρεσε η ομάδα να ανέβει φέτος στη Β’ Εθνική και επειδή είναι επίπονο και αβέβαιο του χρόνου αν θα τα καταφέρει διότι υπάρχουν ανταγωνιστικές ομάδες όπως η Καβάλα και η Αναγέννηση Γιαννιτσών, προτείναμε στον Ερασιτέχνη Πανσερραϊκό να παραχωρήσει το όνομα στην ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου, μια καινούργια ΠΑΕ χωρίς οικονομικά προβλήματα και να έμπαινε μπροστά το όνομα “Πανσερραϊκός”. Επίσης προτείναμε για πρόεδρο της τον κ. Χαλκίδη. Έχουμε μια ΠΑΕ η οποία είναι καθαρή και μία ΠΑΕ στην οποία δεν έχει γίνει εκκαθάριση και τα χρέη της ακόμα την βαραίνουν. Ο κίνδυνος που υπάρχει ακόμα και αν ανέβαινε στη Β’ Εθνική, θα ανέβαινε με τα χρέη της όπως έγινε και με την Λάρισα που ανέβηκε κατηγορία αλλά θα πάρει το παλιό ΑΦΜ της γιατί τα χρέη δεν σβήνουν. Μόνο η ΑΕΚ κατάφερε και έκανε εκκαθάριση. Αυτή την στιγμή λοιπόν δεν υπάρχει καλύτερη λύση από αυτήν που προτείναμε. Έχουμε προτείνει στον Ερασιτέχνη να παίρνει και το 10% των εσόδων από τα εισιτήρια.
Ο όρος “ενοικίαση” δεν ευσταθεί γιατί δεν ζητήσαμε κάτι τέτοιο. Θα μπορούσα κι εγώ να πω ότι ο Εθνικός κάνει δωρεά ονόματος στον Πανσερραϊκό αλλά θα ήταν καλύτερα να μην παίζουμε με τις λέξεις. Ο στόχος της ομάδας πρέπει να είναι η Α’ Εθνική και μόνο. Είδατε ότι η Ξάνθη είναι 26 συνεχόμενα χρόνια στην Α’ Εθνική γιατί είναι μια οργανωμένη ομάδα. Εγώ έκανα το καθήκον μου και επιμένω ότι πρέπει να έχουμε μία ομάδα και όχι δύο. Όταν κάναμε την πρόταση στον Ερασιτέχνη, δεν μας έγινε καμία αντιπρόταση. Στο σημείο που είμαστε υπάρχει ο κίνδυνος να διαλυθούν και οι δύο ομάδες. Σέβομαι τις αντίθετες γνώμες όμως δεν μπορούμε να δεχθούμε τις γνώμες 10 ατόμων και να μην δοθεί η δυνατότητα στους υπόλοιπους 200.000 Σερραίους να μιλήσουν. Δεν έχω όνειρο εγώ να προεδρεύσω στον Πανσερραϊκό. Αν θέλει ο Ερασιτέχνης μπορεί να μας το πει να αποχωρήσουμε από τον Εθνικό εγώ και ο κύριος Καλαποτλής και να ονομαστεί η ομάδα Πανσερραϊκός με την τωρινή διοίκηση.Δεν έχω όνειρο εγώ να προεδρεύσω στον Πανσερραϊκό. Αν θέλει ο Ερασιτέχνης μπορεί να μας το πει να αποχωρήσουμε από τον Εθνικό εγώ και ο κύριος Καλαποτλής και να ονομαστεί η ομάδα Πανσερραϊκός.
Οι προθέσεις μας είναι οι καλύτερες. Οι δυνάμεις μας δεν φτάνουν στον Εθνικό, γιατί φέτος δύσκολα θα μπαίναμε στους τέσσερις. Και πέρυσι έκανα την ίδια πρόταση. Αν γινόταν πέρυσι η συγχώνευση ο Πανσερραϊκός είχε τις δυνατότητες να ήταν μέσα στην τετράδα και θα μπορούσε να ανέβει κατηγορία. Μόνο αν ενωθούμε όλοι μαζί μπορούμε να πάμε μπροστά και να δούμε στο μέλλον έναν μεγάλο Πανσερραϊκό και ένα καλύτερο ποδόσφαιρο».

Πηγή: serressport.gr

Last modified onΠαρασκευή, 13 Ιούνιος 2014 14:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep