Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν θα αφήσουμε να πέσουν...»

Ο Σίμος Παπαδημητρίου περιμένει ενίσχυση, ενώ αναφέρθηκε στον υποβιβασμό και την αδειοδότηση.

Σε αναμονή ανθρώπων που θα βοηθήσουν οικονομικά τον Φωκικό βρίσκεται ο Σίμος Παπαδημητρίου. Ο πρόεδρος της ομάδας της Άμφισσας σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «amfissaface» επανέλαβε ότι περιμένει διοικητική ενίσχυση ως το τέλος του μήνα και τόνισε ότι αν δεν βρεθούν συμπαίκτες ο ίδιος δεν θα αφήσει τον Φωκικό, καθώς ήδη έχει κάνει επαφές για το αγωνιστικό τμήμα.

Για τη διαδικασία της αδειοδότησης εξέφρασε την άποψη ότι οι περιορισμοί μπορούν να γίνουν πιο ελαστικοί, ενώ για το θέμα του υποβιβασμού συμπλήρωσε: «Σε καμία των περιπτώσεων δεν πρόκειται να δεχτούμε να πέσει ο ένας από τους δύο ομίλους, δηλαδή 14 από τις 28 ομάδες. Θα πρόκειται για άλλο ένα παγκόσμιο ρεκόρ για τα διοικητικά του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Για να γίνει ΠΑΕ μία από τις 6 ομάδες που ανέβηκαν φέτος στην κατηγορία απαιτούνται 300.000 ευρώ Μετοχικό Κεφάλαιο, με περιθώριο κάλυψής του ως το Δεκέμβριο. Τι θα κάνει, λοιπόν, μια νεοσύστατη ΠΑΕ που θα έχει συγκεντρώσει αυτο το ποσό τότε και μετά από1-2 μήνες θα διαπιστώνει ότι χάνει την κατηγορία σε αγωνιστικό επίπεδο, μιας και θα πέφτουν 7 ομάδες από όμιλο των 14; Επαναλαμβάνω: Ο προσανατολισμός μας είναι σαφής και δε θα αφήσουμε να πέσει ο 1 από τους 2 ομίλους της κατηγορίας».

Last modified onΠαρασκευή, 13 Ιούνιος 2014 11:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep