Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οριστικοποιήθηκε με Παναθηναϊκό

Ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε το φιλικό με τον Παναθηναϊκό στις 19 Ιουλίου.

Η πρόσληψη του Μουράτ Σεροπιάν στον Παναιγιάλειο δρομολογεί σε όλα τα μέτωπα εξελίξεις. Εκτός των ανανεώσεων και της ενίσχυσης η «μαύρη θύελλα» θέλει να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό της προετοιμασίας και έτσι τη Δευτέρα (09/06) οριστικοποίησε το φιλικό με τον Παναθηναϊκό για τις 19 Ιουλίου.

Όπως ανέφερε η ΠΑΕ: «Οριστικοποιήθηκε το φιλικό με τον Παναθηναϊκό, μετά την αποδοχή του αιτήματός μας από τον ιστορικό αθηναϊκό σύλλογο. Η ομάδα του Παναθηναϊκού θα μας τιμήσει με την παρουσία της το Σάββατο 19 Ιουλίου στον φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Αιγίου. Παράλληλα, μέλη της διοίκησης έχουν επαφές με ομάδες τόσο της Football League όσο και της Super League, ώστε να προγραμματιστούν και άλλα δυνατά φιλικά παιχνίδια ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο».

Παράλληλα, η διοίκηση εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την ομάδα Νέων του Αχαρναϊκού που κατέκτησε το πρωτάθλημα και τους Τράχωνες που προβιβάστηκαν στη Football League: «Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος με επιστολή της συγχαίρει την ομάδα νέων του Αχαρναϊκού για την κατάκτηση του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Football League, κάτι που επάξια κατάφερε με βάση την συνολική της εικόνα σε όλη την διάρκεια της σεζόν. Παράλληλα, θα ήθελε να συγχαρεί τους Τράχωνες για την άνοδό τους στην Football League και να τους ευχηθεί καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα».

 

Last modified onΔευτέρα, 09 Ιούνιος 2014 15:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep