Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έχουμε φτάσει στο τέλειο»

Ο Μουράτ Σεροπιάν μίλησε για την υπέρβαση των παικτών του ΑΟΧ.

Ο τεχνικός του ΑΟΧ αναφέρθηκε στη νίκη (1-0) επί του Φωστήρα και υποστήριξε ότι η ομάδα του θα αγωνισθεί χωρίς άγχος κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.  Ακόμη, μίλησε για υπέρβαση και πως από την αρχή ο ΑΟΧ δεν συμμετείχε σε παιχνίδια κανενός, αλλά έπαιζε για την αξιοπρέπειά του. Παράλληλα, χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι με τους Βολιώτες και ευχήθηκε οι Χανιώτες να βγουν νικητές.

«Για ακόμη μία φορά συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν ένα πολύ αγχωτικό παιχνίδι. Τα παιδιά έμειναν συγκεντρωμένα. Είναι μία νίκη, που μας δίνει το δικαίωμα να παίξουμε το μεγάλο τελικό. Ένα παιχνίδι που μας δίνει τη δυνατότητα να πάμε στο μπαράζ με την Ξάνθη. Θα δουλέψουμε τις επόμενες ημέρες. Θα ξεκουραστούμε για να το αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει.

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά. Είμαι ευχαριστημένος που είμαστε ψηλά στην βαθμολογία. Το φοβερό είναι ότι μέχρι και την τελευταία αγωνιστική αυτή η ομάδα έχει ενδιαφέρον για την ίδια της την ύπαρξή της, χωρίς να είναι αδιάφορη, χωρίς να συμμετέχει σε παιχνίδια κανενός. Κάτι που δεν πίστευε κανείς από την αρχή του πρωταθλήματος και των play off. Εμείς θέλαμε από την αρχή να παίξουμε για ένα καλό πλασάρισμα, για την αξιοπρέπειά μας. Δεν υπάρχει άγχος την Κυριακή, χρειάζεται υπομονή και υποστήριξη από τον κόσμο και να παίξουν όπως μπορούν. Πολλά συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, γιατί έχουν υπερβάλει εαυτό και στην προπόνηση και στη μελέτη αντιπάλου και στην ανάλυση. Είναι αξιοπρεπείς. Τα Χανιά έχουν φτάσει στο ανώτερο βαθμό όλα τα χρόνια. Και για αυτό αξίζουν πολλά ευχαριστώ και συγχαρητήρια από εμένα».

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Έχουμε μία ομάδα που στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε διαφορά ακόμη και 18 βαθμών από εμάς. Μία ομάδα με ιστορία, υπερπλήρης, με βαριά φανέλα, που έχει δαπανήσει πολλά χρήματα και που βρίσκεται στην ίδια μοίρα με εμάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι στο ποδόσφαιρο δεν προσπαθείς να κερδίζεις για τον εαυτό σου. Είναι δύσκολο παιχνίδι, θέλει υπομονή και χρειάζεται σωστή αντιμετώπιση. Μακάρι να βγούμε νικητές».

Για τον ΑΟΧ και την πορεία του: «Αυτή η ομάδα έχει κάποια όρια. Ορισμένα παιχνίδια τα χάσαμε στη λεπτομέρεια. Όπως στα Ψαχνά. Η ομάδα δεν έχει κάνει κάτι λάθος. Έχει πάει στα όριά της. Κάποιοι παίκτες που έχουν μεγαλύτερη ποιότητα σε εκείνες τις κρίσιμες χρονικές στιγμές έχουν κάνει τη διαφορά. Αυτό έχουμε πληρώσει. Έχουμε φτάσει στο ανώτατο σημείο, έχουμε πάει στο τέλειο. Δεν μπορούμε να πούμε ότι οι αντίπαλοι έχουν κάποιους παίκτες ποιότητας που δεν τους έχουμε εμείς. Τα παιδιά είναι άξια, γιατί έχουν κάνει τρομερή υπέρβαση».

απομαγνητοφώνηση: flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 28 Μάιος 2014 22:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep