Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αποφασισμένος ο Παπαγεωργίου»

Ο Γιώργος Μπούνος δήλωσε ότι και φέτος ο Θανάσης Παπαγεωργίου θα συνεχίσει δυναμικά στον Πανηλειακό.

Στην εφημερίδα «πρώτη» μίλησε ο συνεργάτης του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Πανηλειακός, Γιώργος Μπούγος. Επεσήμανε πως ο Θανάσης Παπαγεωργίου είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να κινεί τα νήματα στην ομάδα του Πύργου και εξήγησε ότι και φέτος είναι διατεθειμένος να να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.
Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Ο Παπαγεωργίου, όσο κι αν έχει απογοητευτεί από κάποιες καταστάσεις, είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την παρουσία του στα δρώμενα του Πανηλειακού. Με τον ίδιο τρόπο που έχει ανάλογη παρουσία από τις τελευταίες μέρες του περασμένου Δεκεμβρίου οπότε και ανέλαβε την ομάδα, δηλαδή ως μεγαλομέτοχος. Και θα βοηθήσει οικονομικά και φέτος την προσπάθεια του Πανηλειακού στο προσεχές, πολύ δύσκολο, πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Ο Παπαγεωργίου θέλει να δημιουργήσει μια νέα ομάδα. Καθώς επίσης θέλει να πλαισιωθεί η διοίκηση και με νέα πρόσωπα.
Είναι βέβαια σαφές ότι θα προσπαθήσει και πάλι να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στη νέα ομάδα. Είναι απαραίτητο αλλά και λογικό, ότι, η διοίκηση πρέπει να έχει τη γενικότερη στήριξη και οικονομικά, και ηθικά σε αυτή τη δύσκολη προσπάθειά. Η βοήθεια, και μπορεί και πρέπει να έρθει κι από όλους τους φιλάθλους, είτε κατά τη διάρκεια της σεζόν με την παρουσία τους στα παιχνίδια, αλλά και νωρίτερα, μέσα από την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας και των διαφημίσεων μέσα από τον Πανηλειακό. Πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα στον Θανάση Παπαγεωργίου και να βοηθήσει ο καθένας τον Πανηλειακό με τις δυνάμεις του».
Κατέληξε αναφερόμενος στο θέμα της μη εξασφάλισης άδειας για το νέο πρωτάθλημα: «Από ό,τι πληροφορήθηκα από το νομικό σύμβουλο, πράγματι δεν προχωρήσαμε τώρα στην κατάθεση φακέλου, αλλά αυτό έγινε γιατί υπήρχαν κάποιες μόνο τυπικές ελλείψεις, όπως η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου των μετόχων της ΠΑΕ, που δεν έχει βγει ακόμα. Ο νομικός σύμβουλος μου είπε ότι ήδη τη Δευτέρα θα κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες και θα λυθεί και το θέμα αυτό, παίρνοντας ο Πανηλειακός σχετική αδειοδότηση».

Last modified onΔευτέρα, 26 Μάιος 2014 14:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep