Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ευχές στην Επισκοπή

Οι Νικολιδάκης, Ανυφαντάκης αποχαιρέτησαν τους ποδοσφαιριστές της Επισκοπής.

Για την τελευταία συγκέντρωση της φετινής σεζόν ενημέρωσε η Επισκοπή, η οποία βρίσκεται πλέον σε διακοπές. Έπειτα από το τουρνουά με την ομάδα Νέων και την Επισκοπή Β' και παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ, Γιάννη Κουνδουράκη, του αντιπροέδρου, Γιώργου Δασκαλομαρκάκη και των μελών Νίκου Τσουπάκη, Μανώλη Καλυβιανάκη, ο πρόεδρος, Μιχάλης Νικολιδάκης και ο τεχνικός, Κώστας Ανυφαντάκης αποχαιρέτησαν τους ποδοσφαιριστές.

Ο Νικολιδάκης ανέφερε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε. Με τους περισσότερους από σας, θα έχουμε την ευκαιρία να ξανασυνεργαστούμε. Με κάποια παιδιά, επίσης, θα έχουμε την δυνατότητα να τα ξαναπούμε. Σας εύχομαι να περάσετε καλά, να ξεκουραστείτε και να επιστρέψετε γεροί και δυνατοί».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας του Ρεθύμνου είπε: ««Θέλω και εγώ από την πλευρά μου να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε αυτή τη χρονιά. Χάρηκα πολύ γιατί εκτός από το ότι είχα να κάνω με καλούς παίκτες, ήσασταν και καλοί χαρακτήρες. Τα έχουμε πει και κατ’ ιδίαν. Εύχομαι να «γεμίσετε τις μπαταρίες σας» στις διακοπές σας και φυσικά να προσέχετε τους εαυτούς σας».

Σε ό,τι αφορά στο τουρνουά με το οποίο έκλεισε η σεζόν, τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

ΠΑΕ Επισκοπής – Επισκοπή Κ19 4-2 (Δελήμπασης, Σελινιωτάκης, Βελονάκης, Δρακάκης – Κραβαρίτης, Νεμπιάι).

Επισκοπή Κ19 – Επισκοπή Β’ 2-0 (Κραβαρίτης, Μπιθιμήτρης).

ΠΑΕ Επισκοπής – Επισκοπή Β’ 3-0 (Δρακάκης, Βελονάκης (2)).

Last modified onΔευτέρα, 19 Μάιος 2014 15:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep