Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δεσμεύσεις για βοήθεια στον Φωκικό

Συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Δελφών, Παναγιώτη Ταγκαλή και του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (15/5).

Ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ταγκαλής ενημέρωσε το Δ.Σ για τις ενέργειες που έχει κάνει ο δήμος Δελφών στα πλαίσια ανακατασκευής-βελτίωσης χώρων στο δημοτικό γήπεδο του δήμου Άμφισσας, καθώς επίσης και δημιουργία βοηθητικού γηπέδου σε χώρο του δήμου στην Άμφισσα. Έως τότε και εφόσον εγκριθούν μέσω του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων, θα γίνουν μικρές βελτιώσεις από πλευράς δήμου στον αγωνιστικό χώρο, στα αποδυτήρια, την κερκίδα, τα W.C και όπου αλλού απαιτηθεί.
Ο Ταγκαλής ζήτησε και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σίμο Παπαδημητρίου, για την τωρινή κατάσταση και προβλήματα της ομάδας και υποσχέθηκε να είναι από την επομένη της εκλογής του στο πλευρό της επιλύοντας στα μέτρα των δυνατοτήτων του τα προκύπτοντα προβλήματα.
Ανέφερε ότι όπως και για όλα τα αθλητικά σωματεία του δήμου Δελφών, έτσι και για τον Φωκικό θα είναι ο συνεχιστής του έργου βοήθειας- συμπαράστασης του προηγούμενου δημάρχου Ν. Φουσέκη.

Last modified onΠέμπτη, 15 Μάιος 2014 14:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep