Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Όλα σε δεύτερη μοίρα...

Στην Επισκοπή όλα περιστρέφονται γύρω από την κατάσταση της υγείας του Στέφανου Μαρτσάκη.

Κυρίαρχο θέμα στην Επισκοπή ο Στέφανος Μαρτσάκης. Ο άτυχος επιθετικός είχε τροχαία ατύχημα, οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι διέφυγε τον κίνδυνο να χάσει τη ζωή του. Στην ομάδα του Ρεθύμνου κυριαρχεί αγωνία και όλοι ελπίζουν ο 24χρονος επιθετικός να επιστρέψει σύντομα υγιής. Μάλιστα, η ΠΑΕ ενημέρωσε σχετικά ότι: «Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός μας που τα ξημερώματα της Κυριακής είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ νοσοκομείου Χανίων και υποβάλλεται συνεχώς σε αξονικές τομογραφίες προκειμένου να ελέγχουν οι θεράποντες ιατροί την πορεία της υγείας του ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Η επίσημη Επισκοπή αλλά και το αγωνιστικό τμήμα μαζί με τους προπονητές, βρίσκονται νοερά δίπλα στον Στέφανο και προσεύχονται για το καλύτερο δυνατό προκειμένου να επιστρέψει γερός και δυνατός στην καθημερινότητα και στην αθλητική ζωή».

Όλα τα υπόλοιπα θέματα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Απλά να σημειωθεί ότι την Παρασκευή (17/5) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση, κατά την οποία θα γίνει τουρνουά μεταξύ της πρώτης ομάδας, της Β' και των Νέων.

Last modified onΤετάρτη, 14 Μάιος 2014 16:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep