Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Αντέχει ο Ηρακλής Ψαχνών

Πολύ σκληρός για να... πεθάνει αποδεικνύεται ο Ηρακλής Ψαχνών.

Η ομάδα της Εύβοιας στάθηκε όρθια στο Καυτανζόγλειο, τσίμπησε το βαθμό απέναντι στον Ηρακλή και συνεχίζει να βρίσκεται δυναμικά στο κόλπο της ανόδου. Ασφαλώς και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές είναι λόγος να προβληματίζεται ο Θωμάς Γράφας και οι συνεργάτες του, ωστόσο δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς. Θα πορευτούν ως έχουν, με την ελπίδα ότι στο τέλος θα είναι στην τριάδα.

Την προσεχή αγωνιστική τα Ψαχνά υποδέχονται τον Αιγινιακό και ο 44χρονος προπονητής είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Στέλιος Κρητικός και Χρήστος Παληγεώργος είναι εκ νέου διαθέσιμοι (εκτίουν απέναντι σε Κέρκυρα και Ολυμπιακό Βόλου αντίστοιχα), ενώ είναι σημαντικό ότι και ο Φρανκ Οχάντζα έπαιξε στη Θεσσαλονίκη και δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις.

Ο Γράφας μίλησε στους παίκτες του μετά το 1-1 με τον Γηραιό και τους ανέφερε: «Συγχαρητήρια για την αντίδραση που δείξατε μετά το εις βάρος μας γκολ. Η συνέχεια πρέπει να είναι ανάλογη για να πετύχουμε αυτό που έχουμε θέσει σαν στόχο και που μοιάζει σαν όνειρο». Τη Δευτέρα (12/5) η ομάδα έκανε αποθεραπεία και την Τρίτη (13/5) έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση.

Last modified onΔευτέρα, 12 Μάιος 2014 15:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep