Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Δεν εγκαταλείπουμε...»

Ο Γιάννης Γκέσιος μίλησε για τη νίκη του Αιγινιακού και τα πλέι οφ της Football League.

Εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του Αιγινιακού στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Φωστήρα ο Γιάννης Γκέσιος. Ο 26χρονος επιθετικός σημείωσε δύο γκολ στο πέρασμα (1-4) από τον Ταύρο και μιλώντας στο flnews.gr ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν έχει πετάξει λευκή πετσέτα στην προσπάθεια για τριάδα.
«Περιμέναμε να είναι πιο δύσκολο το παιχνίδι, αλλά μετά από καιρό ήμασταν σοβαροί και κάναμε το ματς να μοιάζει εύκολο. Νικήσαμε απολύτως δίκαια» είπε αρχικά ο Γκέσιος και συνέχισε: «Ο Αιγινιακός σε όλο τον δεύτερο γύρο στην κανονική διάρκεια της Football League έκανε μεγάλη προσπάθεια. Ήμασταν αήττητοι, ενώ εκκινήσαμε καλά και στα πλέι οφ. Δυστυχώς κάναμε... κοιλιά στο χειρότερο δυνατό σημείο, αλλά με την επικράτηση επί του Φωστήρα κάνουμε νέο ξεκίνημα. Επανήλθαμε στις επιτυχίες και αποκτάμε ξανά ψυχολογία. Έχουμε καλούς και έμπειρους παίκτες. Είμαστε ξανά στο κόλπο της ανόδου, δεν εγκαταλείπουμε». Για τα δικά του γκολ επεσήμανε: «Τα χρειαζόμουν. Φυσικά και είμαι χαρούμενος. Πιο σημαντικό είναι όμως ότι βοήθησα την ομάδα».

Κατέληξε με τα εξής: «Τα πλέι οφ είναι δύσκολα. Τέτοιοι αγώνες θέλουν βάθος στο ρόστερ και εμείς νομίζω το έχουμε. Αυτό είναι το όπλο μας στη συνέχεια». Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα της βόρειας Πιερίας ξεκινά προετοιμασία για την επόμενη στροφή του μίνι πρωταθλήματος, εκτός έδρας με τον Ηρακλή Ψαχνών. Εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Κουτσοσπύρος.

Last modified onΔευτέρα, 12 Μάιος 2014 17:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep