Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν υπήρχαν πειρασμοί...»

Ο Μιχάλης Φράγκος μίλησε για τη φετινή σεζόν, κατά την οποία σκόραρε 15 φορές.

Από τους παίκτες που ξεχώρισαν φέτος στον Φωκικό ήταν ο Μιχάλης Φράγκος. Βοήθησε αρκετά την ομάδα της Άμφισσας και μιλώντας στην ιστοσελίδα της «NOVA» εξήγησε πού οφείλεται η αγωνιστική χρονιά που έκανε.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:
-Πως ήταν η προσαρμογή σου στην Άμφισσα και στον Φωκικό;
«Ήταν πολύ εύκολη, ο κόσμος είναι πολύ καταδεκτικός, είμαστε σαν οικογένεια. Σου φτιάχνει πραγματικά την ψυχολογία να παίζεις στον Φωκικό».
-Τελείωσες τη χρονιά όντας δεύτερος σκόρερ στην κατηγορία, ποια είναι τα συναισθήματά σου;
«Πρώτα απ' όλα χαίρομαι για την ομάδα μου. Οι συμπαίκτες και ο προπονητής μου έκαναν καλή δουλειά και τους ευχαριστώ, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην καλή ψυχολογία που είχα και με βοήθησαν στο να κάνω τη χρονιά που έκανα».
-Ποιο ήταν αυτό το στοιχείο που σε βοήθησε περισσότερο στο να πετύχεις 15 γκολ;
«Ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας. Έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και σε συνδυασμό με τη φιλοσοφία του προπονητή, ήταν οι δύο παράγοντες που ανέδειξαν και εμένα. Η κόντρα επίθεση είναι αυτή που με βολεύει περισσότερο, με αυτό τον τρόπο έχω την ευκαιρία να σκοράρω τις περισσότερες φορές».
-Ο ρόλος του κόουτς Γιώργου Κούτση τι μερίδιο είχε στην επιτυχία σου;
«Είναι ένας προπονητής που του αρέσει να παίζει επιθετικό και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Με βελτίωσε πολύ μέσα από την προπόνηση και την καθημερινή δουλειά, ενώ η τακτική που μας έκανε έπαιξε ξεχωριστό ρόλο. Το προσόν του κόουτς είναι πως δουλεύει πολύ με κάθε παίκτη ξεχωριστά, κάτι που δεν είχα συναντήσει σε αυτό το επίπεδο σε άλλη ομάδα της καριέρας μου μέχρι τώρα. Ακόμα και σε επίπεδο Α' Εθνικής που έχω αγωνιστεί, δεν είχα αυτή τη μεταχείριση».
-Πρόσφατα μαζί με τον συμπαίκτη σου Δημοσθένη Τζέκο, αναδειχθήκατε το καλύτερο επιθετικό δίδυμο της κατηγορίας. Τι το ξεχωριστό έχει η συνεργασία σας;
«Με τον Δημοσθένη είμαστε συνεχώς μαζί και εκτός γηπέδου και εκεί νομίζω οφείλεται η συνεργασία μας εντός αγωνιστικού χώρου. Υπάρχει μεταξύ μας θετική ενέργεια που μας βοηθά και τους δύο, η χημεία που προκύπτει στο χορτάρι είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής επικοινωνίας που έχουμε. Αλληλοσυμπληρωνόμαστε και παικτικά άλλωστε, μέσα στο γήπεδο. Βοηθάει πάντως πολύ και η αρκετά κλειστή κοινωνία της Άμφισσας, δεν υπάρχουν πολλά μαγαζιά, πολλοί πειρασμοί για να σου αποσπάσουν την προσοχή από τη δουλειά σου. Έτσι περνάμε πολλές ώρες μαζί με τους συμπαίκτες μου. Το κλίμα είναι τρομερά καλό».
-Ο Φωκικός τερμάτισε στην 9η θέση του Νοτίου ομίλου, δεν κινδύνεψε αλλά δεν μπόρεσε να πλησιάσει τις θέσεις των πλέι οφς. Είσαι ευχαριστημένος;
«Δεν είμαι ευχαριστημένος από τη βαθμολογική μας θέση. Μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο και θεωρώ πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Αυτό που μας κόστισε ήταν τα εκτός έδρας ματς. Δεν ξέρω τι ακριβώς έφταιξε αλλά η απόδοσή μας δεν ήταν αντίστοιχη με τους αγώνες που δίναμε στην Άμφισσα. Μας απασχόλησε πολύ το συγκεκριμένο ζήτημα μέσα στη χρονιά».
-Ο Φωκικός είναι μια νέα ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες (τρία χρόνια), σε τι επίπεδο είναι η δουλειά που γίνεται εκεί;
«Η δουλειά που έγινε μέσα στη σεζόν ήταν πολύ καλή. Οι προπονήσεις ήταν σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά και όλη η προσοχή του τεχνικού τιμ πάνω μας ήταν ξεχωριστή. Σκεφτείτε πως μετά την αποθεραπεία της Δευτέρας, υπήρχε ρεπό και την Τρίτη, κάτι που μας ξεκούραζε πολύ και σίγουρα έπαιξε το ρόλο του κατά τη διάρκεια της χρονιάς».
-Ξεχωριστή στιγμή ήταν σίγουρα το γκολ που πέτυχες στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Πως το βίωσες;
«Το γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι αυτό που μου έχει μείνει από τη χρονιά. Είχα αγωνιστεί και παλιότερα με τον Θρασύβουλο στον Πειραιά απέναντι στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, αλλά το να πετυχαίνεις γκολ σε αυτό το γήπεδο είναι κάτι το ιδιαίτερο, όπως ιδιαίτερο ήταν και το τέρμα στον επαναληπτικό στην έδρα μας. Μεγάλη εμπειρία οπωσδήποτε».
-Υπάρχει στο μυαλό σου το επόμενο βήμα σε μεγαλύτερο επίπεδο, σε μεγαλύτερο σύλλογο;
«Θέλω να μπορέσω να κάνω το βήμα παραπάνω. Ο πρόεδρος με έχει ενημερώσει πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Σούπερ Λίγκας αλλά ακόμα δεν ξέρω κάτι περισσότερο. Ο κ. Παπαδημητρίου μου έχει ξεκαθαρίσει πως επιθυμία του δεν είναι να μου κόψει τα φτερά, αλλά να με βοηθήσει για το καλύτερο και τον ευχαριστώ για αυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμα μία φορά συμπαίκτες και προπονητή, τον κόσμο που με αγκάλιασε πραγματικά αλλά και τη διοίκηση για τη στάση της».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Μάιος 2014 14:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep