Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Από τα τελευταία χαρτιά»

Ο Κώστας Νικολαΐδης πιστεύει στην ανάκαμψη του Αιγινιακού.

Στον Arena Fm μίλησε ο προπονητής του Αιγινιακού, Κώστας Νικολαΐδης και μίλησε για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, υποστηρίζοντας ότι οι «κυανόλευκοι» κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Όπως δήλωσε:

«Ακόμα κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Έχουμε, βέβαια, πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη, που είναι πολλές. Υπάρχει όπως σε όλες τις ομάδες, μια κόπωση, η οποία μας επηρέασε. Όλες οι ομάδες είμαστε περίπου στο ίδιο επίπεδο και πρέπει να δουλέψουμε έξτρα στον ψυχολογικό τομέα για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Από δω και πέρα θα μετρήσει και το «θέλω» των ποδοσφαιριστών, αλλά και η δίψα.

Σε κάποια παιχνίδια ήμασταν άτυχοι, αλλά σε άλλα δεν εμφανιστήκαμε όπως θα έπρεπε. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να επανακάμψουμε. Είμαστε μέσα στο παιχνίδι και τα παιδιά θα καταφέρουν να γυρίσουν την πλάστιγγα προς το μέρος τους».

Για το παιχνίδι κόντρα στην Νίκη Βόλου:

«Είναι ένα από τα τελευταία μας χαρτιά όσο αναφορά την τριάδα. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ώστε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και ελπίζω ότι θα αντιδράσουμε σωστά».

Για τα πλέι οφ:

«Μέχρι στιγμής απολαμβάνω το πρωτάθλημα, είναι εντυπωσιακό. Εκτός του ότι δεν υπάρχουν αδιάφορες ομάδες, κάποιες που τις θεωρούσαν αουτσάιντερ χτυπάνε όλα τα παιχνίδια και θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε έτσι μέχρι το τέλος. Είναι ένα εξαιρετικό μίνι πρωτάθλημα που θυμίζει παλιές καλιές εποχές της Β’ Εθνικής».

Last modified onΔευτέρα, 05 Μάιος 2014 23:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep