Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζητά δεσμεύσεις η ΛΕΦΑΚ

Η Λέσχη Φίλων της Αναγέννησης Καρδίτσας κάλεσε τους υποψήφιους στις δημοτικές εκλογές να συμμετάσχουν σε δημόσια διαβούλευση.

Συγκεκριμένα, οι φίλοι της Αναγέννησης Καρδίτσας έθεσαν μία σειρά από ερωτήματα και ζήτησαν τη δέσμευσή τους σε θέματα που αφορούν την ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«Η Λέσχη Φίλων της Αναγέννησης ΛΕΦΑΚ "Τα Κανάρια" 1904 ως ενεργός φορέας σκεπτόμενων πολιτών - φιλάθλων του Νομού Καρδίτσας με αδιάλειπτη δράση, παίρνει την πρωτοβουλία για μια δημόσια διαβούλευση θέτοντας συγκεκριμένα ερωτήματα προς όλους τους υποψηφίους των επερχόμενων εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης, ζητώντας την έμπρακτη δέσμευσή τους για ζητήματα που αφορούν έμμεσα ή άμεσα στην Αναγέννηση.

Θέτουμε, λοιπόν, υπόψιν τα παρακάτω ερωτήματα προς όλους τους επικεφαλής των ψηφοδελτίων για τον Δήμο Καρδίτσας:

1. Πιστεύετε ότι η παρουσία της Αναγέννησης στο προσκήνιο του αθλητικού στερεώματος της χώρας έχει θετικό πρόσημο για την περιοχή μας κι αν ναι με ποιές ενέργειες ως θεσμικά όργανα των πολιτών της περιοχής μας (και κατά συνέπεια και φιλάθλων της Αναγέννησης) θα συμβάλλετε περί αυτού;

2. Από την στιγμή που θα εκλεγείτε ποιες θα είναι οι άμεσες αποφάσεις και ενέργειές σας για την ανατολική εξέδρα που παραμένει κλειστή επί εννιά συνεχή χρόνια και γενικότερα για την βελτίωση της οικτρής κατάστασης που επικρατεί στις υποδομές του Δημοτικού Σταδίου (χλοοτάπητας, περιβάλλοντας χώρος, λειτουργικότητα);

3. Η Αναγέννηση είναι αυτή που με την παραχώρηση της περιουσίας της στο Δήμο Καρδίτσας δρομολόγησε τη δημιουργία του Εθνικού (σήμερα Δημοτικού) Σταδίου. Ηθικά αξίζει συγκεκριμένης μεταχείρισης και δικαιωμάτων στον χώρο αυτό. Ποιές αποφάσεις θα πάρετε ώστε να διασφαλιστούν αυτά τα δικαιώματα;

4. Ο σύλλογός μας εδώ και τρία χρόνια διατηρεί χώρο στον Σταυρό, όπου προσπαθεί να δημιουργήσει τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για την στέγαση των τμημάτων υποδομής καθιστώντας με την δημοφιλία του επίκεντρο και αναβαθμίζοντας την εν λόγω περιοχή. Ποιες ενέργειες θα κάνετε για να συμπαρασταθείτε σ’ αυτή την προσπάθεια;

Αναμένουμε τις απαντήσεις σας που παρακαλούμε να μην είναι θεωρητικές και γενικόλογες, αλλά συγκεκριμένες, λιτές ουσιαστικές και επί των ερωτημάτων που θέτουμε.

Οι απαντήσεις όλων των υποψηφίων θ' αναρτηθούν δημοσίως στο επίσημο site της ομάδας μας (www.asa1904.gr) καθώς και σ' όλο τον τοπικό τύπο.

Τις περιμένουμε στο e mail:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για όλους εμάς η Αναγέννηση είναι έννοια ταυτόσημη με την Καρδίτσα, είναι το καμάρι της πόλης και ο μεγαλύτερος διαφημιστής της. Σταθείτε αντάξιοι της ιστορίας, της δημοφιλίας και του ονόματός της.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΛΕΦΑΚ “ΤΑ ΚΑΝΑΡΙΑ” 1904».

Last modified onΣάββατο, 03 Μάιος 2014 11:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep