Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Προβάδισμα η Νίκη»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης αναφέρθηκε στα μπαράζ ανόδου και στον προβληματισμό της απραξίας.

Στον Arena Fm φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης και μίλησε για το πρόωρο τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων και για τα play off.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το πρόωρο τέλος του πρωταθλήματος:

«Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο για όλες τις ομάδες που δεν μπήκαν στα πλέι οφ. Δυστυχώς και εμείς την περασμένη βδομάδα σταματήσαμε τις προπονήσεις, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Football League. Σίγουρα είναι ένας μεγάλος προβληματισμός για τους προπονητές, γιατί μέχρι την έναρξη του καινούργιου πρωταθλήματος είναι ένα πολύ μεγάλο διάστημα».

Για το επόμενο πρωτάθλημα:

«Αυτό που ξέρουμε εμείς, βάση της προκήρυξης που έχει βγει, είναι ότι η δομή θα είναι ίδια με φέτος, δηλαδή με δυο ομίλους αλλά θα πέφτουν εφτά ομάδες».

Για τα πλέι οφ:

«Κέρκυρα και Ολυμπιακός Βόλου έχουν χάσει το πλεονέκτημα των βαθμών ενώ περιμέναμε ότι είναι δυο ομάδες που εύκολα ή δύσκολα θα έπαιρναν τα εισιτήρια για την Σούπερ Λιγκ. Οι επόμενες αγωνιστικές θα είναι πολύ αμφίρροπες και αναμένονται με μεγάλη αγωνία. Ακόμα και ο Ηρακλής που είναι στους πέντε πόντους, έχει αρκετές ελπίδες να διεκδικήσει ένα εισιτήριο από την τριάδα. Δεν υπάρχουν αδιάφορες ομάδες, αλλά μετά τα αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών πιστεύω ότι η Νίκη Βόλου έχει αποκτήσει κυρίως ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα, έχει καλύψει την διαφορά, φαίνεται να πατάει καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτή την στιγμή έχει το προβάδισμα».

Last modified onΔευτέρα, 28 Απρίλιος 2014 21:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep