Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρία κύπελλα στο τουρνουά

Η Ακαδημία του Εθνικού κατέκτησε τρία κύπελλα στο «τουρνουά φιλίας».

Ο Εθνικός Γαζώρου ενημέρωσε σχετικά με την πορεία της «Ακαδημίας Εθνικός» στο «τουρνουά» φιλίας ακαδημιών που διοργάνωσε το διήμερο 26-27 Μαΐου. Αναλυτικά ανέφερε:

«Συνολικά 3 κύπελλα κατέκτησε η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ με την συμμετοχή τμημάτων 9 συνολικά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου από την Θεσσαλονίκη, την Δράμα και τον Νομό Σερρών. Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ συμμετείχε με τα τμήματα Παιδικό, Προπαιδικό, Junior και Pro Junior, υπό την καθοδήγηση του υπευθύνου της Ακαδημίας και προπονητή Κόκκινο Γιάννη και των προπονητών Μανωλόπουλο Κώστα και Καφτάνη Ζαχαρία.

Την πρώτη ημέρα του Τουρνουά στην Κατηγορία Παιδικό η ομάδα της Ακαδημίας του ΕΘΝΙΚΟΥ ισοβάθμησε στην 2η θέση με το αντίστοιχο τμήμα της ακαδημίας Football Club Talent από την Θεσσαλονίκη, και μετά την διαδικασία των πέναλτι κατέκτησε την 3η Θέση. Στην κατηγορία Προπαιδικό η Ακαδημία του ΕΘΝΙΚΟΥ πήρε το κύπελλο της 2ης Θέσης.

Κατά την δεύτερη ημέρα του Τουρνουά στην Κατηγορία Junior η ομάδα της Ακαδημίας του ΕΘΝΙΚΟΥ δεν κατάφερε να περάσει στους αγώνες ημιτελικού, όμως οι μικροί αθλητές χάρηκαν την συμμετοχή τους στο άθλημα και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Στην Κατηγορία Pro Junior η ομάδα της Ακαδημίας του ΕΘΝΙΚΟΥ ισοβάθμησε στην 1η θέση με το αντίστοιχο τμήμα της ακαδημίας Sport Village και μετά την διαδικασία των πέναλτι πήρε το κύπελλο της 2ης Θέσης.

Το ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, παρακολούθησαν από την Διοίκηση της Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ, ο Αντιπρόεδρος, Μέγκλας Χρήστος, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Καλαποτλής Νίκος και το Μέλος Κίρπιτσας Γιάννης. Ο Προπονητής της Ανδρικής Ομάδας, Κατσαβάκης Μάκης, Γενικός Αρχηγός Άγγος Άκη, ο Προπονητής Τερματοφυλάκων, Κούτρας Νίκος και παίκτες της ομάδας. Από την Ομάδα Νέων του ΕΘΝΙΚΟΥ, ο προπονητής, Τερζής Σάκης, ο Γενικός Αρχηγός, Τάσιος Σάκης και παίκτες της ομάδας. Το παρών έδωσε η Διοίκηση της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου «ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ» και η Διοίκηση της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ».

Last modified onΔευτέρα, 28 Απρίλιος 2014 18:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep