Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Super League για Φράγκο»

Σαρωτικές αλλαγές έρχονται στον Φωκικό σύμφωνα με τον Σίμο Παπαδημητρίου.

Ο πρόεδρος του Φωκικού μίλησε στο Star Kεντρικής Ελλάδας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας της Άμφισσας, στο ενδιαφέρον ομάδων της Super League για τον Μιχάλη Φράγκο, στις αλλαγές που θα επέλθουν τη νέα σεζόν στο ρόστερ, ενώ ζήτησε και την είσοδο νεών μελών στη διοίκηση.

Μεταξύ άλλων είπε: «Μόνο εγώ πίστευα ότι ο Φωκικός μπορεί να μπει 4άδα. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο κι αυτό πιστώνεται σε όλους, παίκτες και προπονητή. Δυστυχώς, δεν είχαμε το κάτι παραπάνω εκτός έδρας». Επίσης, υποστήριξε ότι ο Φωκικός διαθέτει τους καλύτερους ξένους παίκτες (Γουόρντεν, Ασίγκμπα, Ράντι, Αλβάρες) και τόνισε ότι έχει δεχθεί κρούση από ομάδα της Super League για τον Μιχάλη Φράγκο: «Μελετώ προτάσεις από ομάδες της Super League», κάνοντας παράλληλα αναφορά και στον Τζέκο.

Χαρακτήρισε καλή τη φετινή διαιτησία, όμως αναφέρθηκε στον Νεοφυτιάδη, θεωρώντας τον υπεύθυνο που η ομάδα έχασε τα play off στο ματς με τη Μαγούλα στην Άμφισσα: «Κάτι τέτοιους πρέπει να τους καρατομούν».

Ακόμη, διαφώνησε με το να τελειώνει το πρωτάθλημα στις 30 Μαρτίου για τις ομάδες και έχρισε φαβορί για την άνοδο στη Super League την Κέρκυρα και τον Ολυμπιακό Βόλου και χαρακτήρισε ανταγωνιστικό τον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο Παπαδημητρίου ανακοίνωσε ότι η νέα σεζόν θα φέρει σαρωτικές αλλαγές και πως έχει αποφασίσει ποιοι θα βρίσκονται στο ρόστερ την επόμενη σεζόν και ποιοι όχι, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για: «αγνώμονες».

Σε ερώτηση για το αν δυσκολεύει το έργο του προπονητή σχολίασε: «Αυτά σε μένα δεν περνάνε. Ανάλογα κινείται κι ο κ. Στούπας και δε βγαίνει χαμένος».

Τέλος, ανέφερε πως χρειάζεται νέα πρόσωπα και εξέφρασε το παράπονό του: «Δεν γίνεται να βρίσκονται 1.300 υποψήφιοι για τις εκλογές και για τον Φωκικό, ομάδα-έμβλημα της πόλης, να μην βρίσκονται τρεις- τέσσερις να βοηθήσουν».

Last modified onΔευτέρα, 28 Απρίλιος 2014 11:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep