Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παρακαταθήκη για το μέλλον»

Ο Μουράτ Σεροπιάν δήλωσε περήφανος για τον ΑΟΧ.

Ο τεχνικός των «μπλε» τόνισε ότι ο ΑΟΧ παίζει στα ματς χωρίς σκοπιμότητες και υποστήριξε ότι τα παιχνίδια των play off είναι παρακαταθήκη για το μέλλον. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μουράτ Σεροπιάν στη συνέντευξη Τύπου:

«Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μου, παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα χωρίς να φοβηθούμε και δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας, χωρίς σκοπιμότητες προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν τα καταφέραμε αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια, όχι μόνο στα πλέι οφ αλλά για την ομάδα μας στο μέλλον. Παρακαταθήκη αυτά τα παιχνίδια για το μέλλον ώστε η ομάδα μας να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Για τη Νίκη Βόλου, θέλω να πω στο φίλο μου τον Αλέκο Βοσνιάδη ότι η ομάδα του είναι πολύ καλή και δίκαια βρίσκεται σε αυτή τη θέση, της αξίζει να πετύχει το στόχο της, για τον κόσμο, τον προπονητή, τον πρόεδρο. Πρέπει να αποδίδουμε το δίκαιο. Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία και θα ανταποδώσουμε στο δεύτερο γύρο».

Ο Φαμπρίτσιο Πότσι δήλωσε: «Ξέραμε ότι θα παίξουμε με μία ομάδα που έχει πολλή δύναμη, με τον κόσμο της. Δεν τα καταφέραμε. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης Βόλου, είναι πάρα πολύ καλή».

Πηγή: magnesiasports

Last modified onΤετάρτη, 23 Απρίλιος 2014 20:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep