Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ήταν πέναλτι»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος υποστήριξε πως έγινε πέναλτι στον Ζαχόρα στο 72' της αναμέτρησης του Ηρακλή με τον Αιγινιακό.

Ο τεχνικός του Ηρακλή, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο, εξέφρασε την πίστη του στους παίκτες του «γηραιού παρότι έχει χαθεί έδαφος στην... κούρσα της ανόδου στη Super League και έδωσε το σύνθημα εν όψει της συνέχειας. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξεκινήσαμε μουδιασμένα. Φάνηκε ότι είχαμε άγχος γιατί ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς. Στην συνέχεια ισορροπήσαμε. Βρήκαμε τον ρυθμό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές βοήθησαν πάρα πολύ. Είχαμε την υπεροχή κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν το καταφέραμε. Υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση για να πετύχουμε. Τα δίνουμε όλα. Και σήμερα δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από την προσπάθεια αν και το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου κακό. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και η τύχη και σήμερα δεν την είχαμε. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα πέναλτι. Δεν έχω πλήρη άποψη πάντως. Στα θετικά είναι ότι δεν κινδυνέψαμε σχεδόν καθόλου. Δυστυχώς δεν πήραμε τους τρείς βαθμούς αλλά αυτό που είπα και στα παιδιά και θέλω να πω και στον κόσμο είναι ότι μένουν αρκετά παιχνίδια, πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω σε αυτά τα παιδιά και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε την άνοδο».

Για την φάση του πέναλτι: «Και εγώ είδα ότι ήταν πέναλτι. Αλλά μερικές φορές όταν είσαι μακριά δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς. Έγινε ότι έγινε. Δεν αλλάζει τίποτα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για το ρόστερ: «Πιστεύω σε όλους τους παίκτες. Θα χρησιμοποιηθούν όλοι. Αυτό που θέλω είναι να βγάζω θετική ενέργεια σε όλους τους παίκτες».

Αν υπάρχουν προσωπικότητες στην ομάδα: «Θεωρητικά η αρχή ήταν εύκολη και η συνέχεια πιο δύσκολη. Θεωρητικά πάντα. Εγώ πιστεύω στην ομάδα μου. Υπάρχουν προσωπικότητες και μάλιστα πολλές. Και αυτοί οι παίκτες με την δική μας βοήθεια θα πρέπει να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Εγώ πιστεύω στην ομάδα».

Τι θα αλλάξει στον Ηρακλή: «Είναι δύσκολο να αλλάξεις πολλά σε δύο μέρες και θα ήταν και λάθος να βάλουμε πολλά στο κεφάλι των παικτών. Σίγουρα θέλω να παίζουμε πιο γρήγορα μπροστά και να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ. Και από στατικές φάσεις και από αντεπιθέσεις. Σήμερα τα πήγαμε καλά σε αυτό το κομμάτι αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Φυσικά μας ενδιαφέρει και το αποτέλεσμα αλλά κοιτάμε να παίζουμε όσο καλύτερα γίνεται».

Από την πλευρά του ο Τάι τόνισε: «Θέλω να πω ότι είμαστε απογοητευμένοι από την ήττα γιατί ήταν άδικη. Οι αντίπαλοι δεν είχαν ευκαιρίες. Αντίθετα εμείς είχαμε ένα δοκάρι, κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και αξίζαμε την νίκη. Σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να λήξει 0-0. Πάντως θα παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια όπως παλέψαμε και σήμερα».

Για το αν το πιστεύουν οι παίκτες: «Φυσικά και ναι. Με ένα καλό αποτέλεσμα όλα θα αλλάξουν. Είμαστε ακόμα ζωντανοί. Και όσο είμαστε ζωντανοί θα παλεύουμε».

Για την προσφυγή και όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες: «Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για αυτό. Αυτή η ιστορία τελείωσε για εμένα. Είχα κάποια προβλήματα. Αλλά θέλω να βοηθήσω την ομάδα και αυτό με ενδιαφέρει».

Για τις ευχές του στον μεταφραστή της ομάδας, Αντώνη Σαριόγλου: «Όλη η ομάδα είναι μαζί του και του ευχόμαστε δύναμη».

Last modified onΤετάρτη, 23 Απρίλιος 2014 18:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep